lördag 17 december 2011

Ändrade planer och ändrade planer igen...Vi hade tänkt att vi skulle åka till Ragusa och hälsa på Matilde och Clara imorgon, men sen pratade Peppe med överläkaren som sa att han gärna vill träffa oss, och han är ju inte där på helgerna så då bestämde vi oss för att åka på måndag istället. Imorgon skulle dagen istället ägnas åt att måla om vårt grisrosa sovrum (ni som varit med ett tag vet vad det handlar om). Det är nämligen inte nog med att det är grisrosa (även i taket), men vi har även gjort en ny dörröppning, samt bytt ut en dörr, så det är inte jättevackert.. det är det inte... Och med tanke på hur lång tid det antagligen kommer att ta innan det blir gjort om det inte blir gjort NU tyckte jag att det var en ganska bra ide, även om det innebär att jag får vänta ytterligare en dag med att träffa flickorna...

Nu blev det varken plan a eller plan b, för nu på förmiddagen ringde dom från Ragusa och talade om att dom skriver ut Clara imorgon så vi måste komma och hämta henne. På måndag ska hon och jag skrivas in på sjukhuset i Catania där det finns blodspecialister som förhoppningsvis kan komma underfund med varför dom inte producerar några blodkroppar... Hur länge vi kommer att vara inlagda vet man inte, det beror ju på hur fort man kan komma på en lösning...
Hur det blir med Matilde sa dom dock inget om... Vi får verkligen hoppas att hon blir flyttad hon också, annars blir det mer än svårt att åka och hälsa på henne... :o(

Nåja, det blir i alla fall inte lika ensamt som det var i Ragusa. Catania är mycket närmare vilket innebär att Peppe kan komma och hälsa på varje dag.

5 kommentarer:

 1. Många gånger i livet får man bara hänga med planlöst för att det ska bli så bra som möjligt!
  Hoppas, hoppas verkligen att Mathilde får hänga med. Måste vara olidligt svårt att känna splittringen , att inte kunna vara på ställen samtidigt!
  Kämpa på. kram!

  SvaraRadera
 2. Ja jösses!!! Hoppas nu att flickorna börjar producera blodkroppar. Det är inte helt ovanligt hos barn som är förtidigt födda har jag läst. Å hoppas innerligt att ni snart får vara samlade allihop under ett tak. Grisrosa eller inte. Fingers crossed och stor kram!

  SvaraRadera
 3. Hoppas verkligen att de små sötnosarna blir bättre snart. Du och Peppe förtjänar lugn och ro med era små prinsessor!
  Kram Kim

  SvaraRadera
 4. Spontant funderar jag på medborgarskap. Om flickorna har även svenskt så ska ni kanske söka vård här? Verkar vara så många olika besked så jag hade blivit tokig... Fast så fungerar det kanske inte`?

  SvaraRadera
 5. Hejsan,
  så härligt att måla om (och byta från grisrosa!) Det skulle vara roligt om du vill visa upp ditt projekt på Byggla.se. Är du intresserad kan jag erbjuda en morot. Vi har just nu en jultävling som pågår. Maila mig på vendelabyggla@gmail.com så berättar jag mer!
  /Vendela

  SvaraRadera