söndag 18 december 2011

Lite ändringar igen...


Matilde i förmiddags. Nu väger hon 1.9 kg


Nu har vi varit och hämtat hem Clara från Ragusa, det tog bara hela dagen... Vi kom fram vid 10 i förmiddags och åkte därifrån strax innan 16.00 ... Man kan ju tycka att när det varit bestämt sen igår morse att hon skulle skrivas ut så borde det mesta vara klart? Men nejdå, här gör vi allt i sista minuten... bland annat fick vi vänta på ögonläkaren som skulle göra en kontroll.. Nåja, nu är vi hemma i alla fall, och det känns skönt att planerna ändrats igen.
Som det var sagt innan så skulle ju jag och Clara läggas in på sjukhuset i Catania imorgon förmiddag, men det har blivit uppskjutet. Vi får närmare besked under förmiddagen på tisdag.

Skönt att få vara hemma i lugn och ro någon dag.

10 kommentarer:

 1. Njut av att ha henne hemma nu. Hoppas dom får bukt med blodproblemet snart!

  SvaraRadera
 2. Så otroligt söt man kan vara!
  Som ni kämpar!Kramar!

  SvaraRadera
 3. Skönt att ni fick Clara med er hem! Hoppas du slipper bo på sjukhuset med henne men att Matilde får komma och bo där istället!

  SvaraRadera
 4. Vad stor hon har blivit :) Skönt att ni får ett par dagar tillsammans med Clara hemma innan det blir sjukhusvistelse igen! Kramar

  SvaraRadera
 5. Hon är så fint.
  Säkert jobbigt för er med alla dessa tvära kast om vad som ska hända.

  SvaraRadera
 6. Kära söta vilka fina ungar. Och vilka fina bilder du tar. Och vad ni har fått gå igenom. Hoppas på det allra bästa för er allihop.

  SvaraRadera
 7. Vilken fin bild på Mathilde. Men det var ett förbaskat hattande hit och dit. Hoppas ni får lite lugn och ro hemma nu och sedan klara besked.

  SvaraRadera
 8. Tack för att du lämnade en kommentar på bloggen. Nu är första matkassen beställd! Välkommen att kommentera fler inlägg under veckan :)

  SvaraRadera