lördag 18 februari 2012

Fina saker

Nu ska jag göra lite reklam här... Det tycker jag gott man kan göra när man hittar ett litet företag som tillverkar fina saker och som ger bra service.

För någon vecka sedan hittade jag en liten webbutik som hade så fina saker. Jag var på jakt efter napphållare med bra klämma (här har jag bara hittat med en hyfsat komplicerad plastklämma) och fina dregglisar och det var då jag hamnade på Pumpalots hemsida.
Jag hade lite frågor innan jag ville beställa och måste säga att servicen varit både snabb och bra!

Det är handsydda kläder och tillbehör som görs i små upplagor, och det är ju roligt, när man vet att inte alla andra barn har precis samma, eller hur?
(Ingen större risk för mig här på Sicilien i och för sig, men ändå).

Det fanns fler saker jag tyckte mycket om, men ni vet hur det är, när man inte har testat innan och inte känner till butiken sedan tidigare tar man det säkra före det osäkra, så den här gången blev det bara dregglis och napphållare men jag är supernöjd med sakerna och kommer helt säkert att beställa lite fina sommarkläder längre fram.

Detalj dregglis

Clara i en av dregglisarna.

Matilde med napphållare :o)3 kommentarer:

  1. Åh, så fina! Att köpet gav mersmak förstår jag.

    SvaraRadera
  2. Så lustigt! Du sitter på Sicilien och hittar Pumpalot. Som startades av min svärdotters bb-kompis. Mitt yngsta barnbarn har haft mycket fina kläder därifrån. Men hon sålde Pumpalot på grund av utlandsflytt, så nu är det ny ägare. Men kläderna är lika fina för det. Härliga mönster och färger.
    Kram

    SvaraRadera