söndag 5 februari 2012

Matilde försöker få tag i nappen som ramlat ut...

Clara får ingen mat, så hon får gnaga på händerna istället...

Jaha, då var det söndag igen och tjejerna har varit hemma i 4 dagar. Jag hade väl tänkt uppdatera lite tidigare, men dagarna liksom bara försvinner.
Första natten var helt bedrövlig. Ingen av tjejerna sov och det var ett evigt istoppande av napp och vaggande av barnvagn... Nu går det bättre men Matilde är fortfarande ganska gnällig första halvan av natten.
Som tröst för sömnlösa nätter har i och för sig båda börjat le av egen fri vilja :o)
Det har inte blivit några promenader ännu, trots att det är lite lättare att få tid till det nu när Clara äter med 3.5 timmars mellanrum istället för 3, men dels har det varit antingen blåsigt eller regnigt eller både ock, och dels har Matilde varit snuvig.

Idag la vi undan dom sista kläderna i prematurstorlek och jag har packat en låda med alla minikläder som ska skickas till avdelningen i Ragusa.

På tisdag ska vi äntligen försöka få tjejerna vaccinerade. Det skulle ha gjorts för ett tag sedan, men det är bara öppet på tisdagar och varje tisdag har det varit något annat inbokat...

I onsdags när tjejerna blev utskrivna vägde Clara 4.3 kg och var 55 cm lång och Matilde vägde 2.4 kg och var 47,5 cm lång.

6 kommentarer:

 1. Grattis till utskrivningen! Nu hoppas jag att ni ska få lite "arbetsro" tillsammans med flickorna.

  SvaraRadera
 2. Oj de växer så det knakar. Hoppas nätterna bli "lugnare".
  Vilken fin triss du visar. Älskar den lilla handen.
  HA det gott!

  SvaraRadera
 3. Trevligt att få en lite rapport och få följa med vad som händer.

  SvaraRadera
 4. Roligt att följa tjejernas framsteg, och nu har de ju börjat växa till sig bägge två! Synd bara att Clara får så lite mat så hon måste gnaga på händerna. Hon har väl inte fått några tänder än så hon kan inte få i sig mycket... ;0)

  SvaraRadera
 5. Så skönt att de är hemma igen!

  SvaraRadera
 6. Härligt att de är hemma nu. Och oj...vad de växer. Men jag förstår att det inte blir tid till så mycket annat än vagga och mata.
  Kram

  SvaraRadera