fredag 17 februari 2012

Världens bästa Karin

I Taormina bor Karin. Hon är också från Sverige och har bott här i en himla massa år. Karin och hennes man Ciccino har en pizzeria i Castelmola, och Karin gör Siciliens godaste pizzor. Det säger till och med sicilianarna :o)
Karin är förutom pizzor också grymt bra på att handarbeta. Hon har till exempel gjort dom fina, cerisa koftorna till tjejerna som ni säkert sett flera gånger här i bloggen.
Förra veckan när Karin var och hälsade på visade jag henne en bild på ett par virkade skor som var så söta. Jag hittade ingen beskrivning och frågade om hon trodde att hon kunde göra något liknande utan beskrivning. Hon skulle försöka sa hon. Igår dök den här bilden upp på facebook.


Idag kom Karin och Ciccino förbi igen, för att testa hur skorna passade. Skorna på bilden tog hon med sig hem igen, för hon vill göra lite ändringar. Det fanns en överraskning dock, ett annat par skor, om möjligt ännu sötare!


Helt fantastiska, eller hur?


Matilde och Ciccino


Karin och Clara med dom underbara skorna. Matilde ska så klart också få ett par.

Karin är bäst! :o)


7 kommentarer:

 1. Helt bedårande!
  Lyckliga du som har dessa människor som vänner!

  SvaraRadera
 2. Helt enkelt underbara. Så duktig hon är. Vilken underbar vän.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Där missade vi något när vi var i Castelmola! Skorna är helt underbara. Önskar jag kunde virka... Härligt med sådana vänner!

  SvaraRadera
 4. Så fina :-) Ja, både skorna och vännerna ;-)

  SvaraRadera
 5. Bedårande! Hur söta som helst!
  Kramkram Anna

  SvaraRadera
 6. Hej!
  Jag har läst din blogg emellanåt, men nu var det väldigt länge sen.
  Först vill jag gratulera till era fina små flickor! Så härligt att allt gått så bra.

  I somras var jag och min man på Sicilien, en fantastisk fin vecka på denna underbart vackra ö! Vi var i Castelmola en kväll, hittade av en slump en liten pizzeria med en fantastisk utsikt. Vi satte oss där, vi var de enda gästerna till en början. Men snart var där fullt på hela uteserveringen, och vi åt så himla gott, njöt av levande sång o musik och blev så förvånade när damen som serverade oss var svenska! Det var en helt underbar kväll på den lilla pizzerian i den vackra lilla byn på berget.
  Hälsningar från Ninnie

  SvaraRadera
 7. Oh såna söta små skor! Vilken tur att du har en vän som kan fixa såna fina saker åt småtjejerna!

  SvaraRadera