fredag 10 maj 2013

Det blir kanske dom här...

Idag på gymnastiken pratade jag med Claras sjukgymnast om det här med skorna. Vinterskorna dom har var ju riktigt snordyra men jag tycker inte att det höga priset uppväger kvaliteten. Faktum är att dom har haft skorna i 3-4 månader, bara använda när vi åker till gymnastiken eller är ute någon annanstans. Eftersom dom knappt går ännu så är dom ju inte direkt använda, men ändå ser dom ut att vara riktigt välanvända redan... Så jag frågade om inte tex Chiccos skor är tillräckligt bra när det gäller dom "krav" som finns med tanke på tjejernas "problem", och jodå, Chiccos sulor är visserligen inte upphöjda under hålfoten, men är ändå gjorda med ett system som gör att hela foten får stöd. Det viktiga är dock att dom inte är öppna i fram, att dom är rejält stadiga både fram och bak och att den bakre delen är hög och ger bra stöd åt vristen.

Kollade runt lite på chiccos hemsida och föll för den här modellen. Det fanns många söta, men dom flesta är rosa... Tycker det är lite begränsande med rosa skor, för det passar ju inte med vilka färger som helst på kläderna. Bättre då med dom här som är vita och beiga och passar ihop med allt. Kostar ungefär 300 kr mindre paret än det andra märket som vi har nu, och det gör ju rätt stor skillnad när man behöver 2 par.

Återstår att se om vi hittar dom i någon butik :)


2 kommentarer:

  1. Vem tror att små tjejer går i rosa jämt eller har hur många par skor som helst?! De på bilden ser helt perfekta ut, passar till det mesta och är de billigare men uppfyller rätt krav är ju det bara en bonus. (Perfekt att de kan passa till deras mormors val av tuffare outfit!! :D )

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej, men precis. Lite rosa är väl fint ibland, men man blir lite trött på det :)

      Radera