söndag 12 maj 2013

Strandpremiär!
Idag kom vi äntligen iväg till stranden och tjejerna fick avklarat sin strandpremiär :) Förra söndagen ringde dom ju från hotellet och pappan fick åka och laga nåt som var trasigt, men idag var telefonen tyst tack och lov. Tydligen är söndagar den stora kräkardagen.. Förra veckan var det Loppan som spydde ner sig totalt i bilen och idag var det Skorpan som kräktes ner sig i vagnen... Så det var bara att byta, men det räckte med tröjan i alla fall.
Nånstans längs vägen ner till stranden försvann Loppans solhatt. Ingen av dom står ut särskilt bra med att ha något på huvudet och första bästa tillfälle att göra sig av med alla sorters huvudboningar tas så klart. Det var pappan som körde vagnen så det är naturligtvis hans fel att hatten försvann. Det är inte första gången. I vintras slarvade dom bort en mössa när inte jag var med. Vi kanske borde åka direkt till en grossist och köpa ett helt lager med solhattar, för det lär ju inte ha varit den sista som tappas bort... Nåja, det är därför Loppan är så snygg om ni undrar... ;)

Skorpan tyckte det var himla spännande med sanden och hon passade på att smaka också... Loppan verkade först tycka att det var ganska otrevligt att bli smutsig om händerna, men sen slappnade hon också av.

På vägen hem fick vi faktiskt syn på solhatten. Prydligt upphängd på en buske av någon vänlig själ som passerat förbi efter oss. Det finns hopp om mänskligheten :)
10 kommentarer:

 1. Vilken mysig dag:) Känner så väl igen det där med att saker försvinner när man inte är med själv;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, du menar att det är något typiskt för pappor? ;)

   Radera
 2. Så härligt med en dag på stranden! SEr ljuvligt ut. Här hittade vi vårens förstatussilago i dag, så snart kan vi med njuta ute i värmen :-D KRAM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var jättemysigt, fast vi var inte där så länge.. Inte ens en timme :) Åh, tussilago, då blir man glad!

   Radera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har raderat den här kommentaren eftersom den inte hade något med oss eller vår blogg att göra.

   Radera
 4. Haha, och jag som undrade var det var för fräck huvudbonad Loppan har på sig... ;)
  De är söta som socker båda två, och jag påminns om hur min dotter var när hon var liten - tyckte också det var jätteäckligt att bli smutsig, till skillnad från lillebror som älskade geggamojja :)

  SvaraRadera
 5. Jamen visst blev hon fin haha :)
  Det var likadant med fingerfärgen för nån vecka sen. Skorpan tyckte det var jättekul och Loppan sådär...

  SvaraRadera
 6. Kommer ännu ihåg Gaetanos (nu 23 år) första stranddagar, han tyckte att det var hemskt otäckt med sand på händer och fötter.
  Eva

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte helt ovanligt verkar det som :)

   Radera