fredag 17 maj 2013

Vagnen....


När jag inte hade hört något  från företaget som vi beställt vagnen ifrån i går eftermidag så skickade jag ett mail till dom och frågade vad som stod på. Några timmar senare ringde telefonen och det var en herre från butiken som förklarade att den färgställningen som vi beställt är förra årets färger, och att Peg Peregó hade slut på den på lagret...  Årets färger var dock inga problem att få tag på...
Det kunde han ju hört av sig och sagt tidigare kan man tycka, inte först när kunden hör av sig för att det man köpt inte dyker upp?
Nåja, vi blev lovade att om vi beställde en annan färg så skulle vi garanterat ha den hemma senast i slutet av nästa vecka..
Ny vagn är beställd. Den som lever får se när och om den dyker upp. Tur att vi valt att betala vid leverans och inte i förskott i alla fall, för då hade jag blivit en aning orolig...4 kommentarer:

 1. Hon ville tyvärr inte svara på hur stor risken för smitta var. Jag är bara glad om det finns chans att han inte blir sjuk. :(

  SvaraRadera
 2. Vad irriterande! Sånt blir man så arg av, det känns så nonchalant som om att dom inte är rädda om sina kunder! Vad ska ni göra nu?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi beställde en i den andra färgen, så får vi se om den kommer fram... Tyvärr så har dom inte vagnen i någon av butikerna inom rimligt avstånd och om man beställer den genom butik tar det en hel månad (!!) innan den kommer... Så vi testar en gång till, vi har ju inte betalt något i förskott så det enda vi förlorar om den inte kommer är lite tid.

   Radera