måndag 20 januari 2014

Lite regnigt


När grabbarna hämtade upp mig igår för vår lilla fotoutflykt retades T med mig för att jag hade gummistövlar, regnjacka och paraply....  När vi sen var på stranden och kollade in det upprörda havet så var det såklart just T som missade att en våg kom längre upp än dom andra och därmed blev våt om fötterna. Hehehehe :)

Det var som sagt inte så mysigt väder... Så vi höll oss här i byn... och vi var hemma redan vid 11 igen... Nästa gång vi åker iväg blir det antagligen en heldagsutflykt.

Idag har vi inga större planer. Vi kanske åker till posten och hämtar ut ett paket, eller går till affären och handlar lite, eller så gör vi ingenting... Vi får se. I eftermiddag är det i alla fall gymnastik på schemat...5 kommentarer:

 1. Skööönt med ingenting:)
  Hoppas ni myser.

  SvaraRadera
 2. Man ska inte skratta åt kompisar med gummistövlar, det straffar sig direkt! :D

  SvaraRadera
 3. Vore jag som dig Helena, så skulle jag hämta paketet på posten illa kvickt.......Det finns ju en liten risk att det annars skickas tillbaks du vet;)

  SvaraRadera
 4. Gud vad skoj med fotokompisar. Ser ut som en helt ljuvlig miljö iaf. Hoppas ni har bättre lycka nästa gång med väder och allt.

  SvaraRadera
 5. Den enda sanna glädjen är skadeglädje sägs det ju lite elakt, men jag kan tycka att T fick våta fötter med rätta ;-D KRAM och ha en fin dag <3

  SvaraRadera