fredag 25 juli 2014

Det där med tid...


Ibland känner man extra mycket att man skulle behöva fler timmar per dygn. Just nu är en sådan period... Barnen är inne i en fas med mycket bråk dom emellan och mycket uppmärksamhetssökande. När jag är ensam hemma kan jag knappt gå på toaletten för så fort jag vänder ryggen till slutar det med att någon gråter på grund av bråk... Det är ganska svårt att få något gjort när det är så... Bara en sån sak som att diska har liksom blivit komplicerat...
Det blir väl snart lite bättre... Just nu håller ju Peppe på med uteplatsen och kommer inte in förräns det är dags för middag på kvällen. När alla har ätit, barnen är ombytta och lagda i säng så är klockan så pass mycket att man inte orkar ta tag i några sysslor...  Men nu är ju snart uteplatsen klar, och om mindre än 3 veckor kommer både moster med familj och min mamma.

Ps; Jag kan fortfarande inte kommentera på bloggar som ligger på blogg.se och jag begriper inte varför. Någon mer som har samma problem?
2 kommentarer:

  1. Inte den här gången men jag har haft det. Plötsligt fungerade det bara igen så jag vet inte vad det berodde på.

    Skönt för dig att få besök och lite avlastning.Men samtidigt så måste det också vara härligt att få en sådan vin terrass! Det är verkligen ett lyft jämfört med bilderna du visade först.

    SvaraRadera
  2. Det blir nog bättre, tro mig, hade tre flickor tätt efter varandra och nu är de stora, 17, 16 och 14, tiden går för snabbt! Med det här bråket blir de bästa vänner också för livet och lekkamrater så småningom. Mina har aldrig varit ensamma och alltid stått till åt varandra, och vänta bara när de kommer till tonåren...:)

    SvaraRadera