lördag 30 augusti 2014

Det blev full rulle...


Igår upptäckte vi att barnen fått löss.. Så det blev full rulle... Iväg till apoteket och köpa shampoo och luskam, behandling av hela familjen inklusive mormor och byte och tvätt av alla lakan, handdukar, soffkuddar och vissa mjukisdjur.
Vi skulle ha varit på middag hos vänner igår kväll, men det blev inställt då dom självklart inte ville riskera att även deras barn fick löss.
idag blir det fortsatt sanering, mathandling och ett besök i hälsokostbutiken.
Imorgon hoppas jag att maken är ledig... Han har sedan 3 veckor tillbaka arbetat i sin systers tvätteri och det har minst sagt varit fullt upp. Arbete mellan 7.00 och 18.00 varje dag utom söndagarna då dom "bara" arbetat halv dag... Eventuellt åker jag och mamma till ikea en sväng i så fall...


4 kommentarer:

 1. Välkommen i klubben! Den saneringen har man gjort ett antal gånger. I Sverige var det luskamningshelg den 23/8. Bättre att stämma i bäcken... Får se om vi slipper dem detta läsår!

  SvaraRadera
 2. Usch ja, det där har vi gått igenom. Bläää...

  SvaraRadera
 3. Har haft tur och sluppit dessa små otäckingar under tjejernas uppväxt. Men har barndomsminnen från Finland när luskammen fick jobba hårt i mitt långa hår.
  Tyvärr börjar väl många lössen bli resistenta mot lus shampo!

  SvaraRadera
 4. Det var faktiskt lite konstigt, för vi pratade just om löss idag. Min syster har två barnbarn som går i skolan och på dagis och jag frågade henne om barnen klarat sig från att få löss och det hade de gjort, medan däremot en av deras äldre systrar haft det för ett tag sedan.
  Hoppas att ni blir av med lössen nu.
  Kram, Ingrid

  SvaraRadera