onsdag 27 augusti 2014

skön onsdag


Åh, så skönt det var med svalare väder igår. Det verkar som att det kommer att bli ungefär samma idag. Underbart! Så himla skönt att kunna vara ute med barnen även mitt på dagen, att kunna gå på en promenad på eftermiddagen.
Vi gick och hälsade på barnens faster och farbror i deras tvätteri. Faster brukar ju komma och hälsa på flera gånger i veckan, men nu är det högsäsong för dom och dom jobbar till sent på kvällarna, så nu var det ett tag som vi sågs. Barnen hade jättekul och det var säkert ett välkommet avbrott för faster och farbror också med besöket :)

Idag fortsätter jag med lite röj och mer provning av barnens höstkläder. Dom orkar inte prova så mycket åt gången, så det tar lite tid innan vi blir helt färdiga med det.

Om det blir tillräckligt svalt i eftermiddag kan det hända att vi tar en promenad till frisören... Barnen ser snart inte ut längre på grund av lång lugg ;)


2 kommentarer:

  1. Skönt för er att få lite svalare! Stora som små blir onekligen trötta av värmen. Här börjar det bara bli kallare och det är inte lika skönt...

    SvaraRadera
  2. Förstår att ni tycker det är skönt när det går i temperatur. Vi tycker inte det är lika kul ;)

    SvaraRadera