onsdag 6 augusti 2014

Varmt var det...


Igår kom jag äntligen iväg på promenad igen... När maken kommer hem sent på eftermiddagen och det sen ska handlas, åkas till apoteket, posten eller något annat så blir det liksom svårt att komma iväg. Hade det varit svalare hade jag kunnat sätta barnen i vagnen och gå ändå, men det är lite för varmt för det nu.
Det var 29 grader när jag gick iväg, men jag kände mig ovanligt pigg och började inte känna mig trött förräns på slutet av promenaden, så konditionen kanske inte är riktigt så usel som jag trodde ändå ;)

Lite irriterad blev jag på runkeeper. Den pausade automatiskt när jag stannade för att ta den här bilden, men sen startade den inte igen och det upptäckte jag först efter någon kilometer...

Idag ska vi iväg på ett läkarbesök med barnen, så Peppe har halv dag ledigt. Räknar med att hinna få en massa saker gjorda inför släktingarnas ankomst när vi kommer tillbaka sen i eftermiddag.

4 kommentarer:

 1. Tufft av dig att gå när det är så varmt. Och kul att du kände dig pigg :)

  SvaraRadera
 2. I sådan värme är det bättre att gå på morgonen när luften brukar vara lite friskare i alla fall. Skönt att ha det avklarat också!

  SvaraRadera
 3. Jag kan inte påminna mig att 30 grader varmt var så jobbigt när man var på Sicilien. Vi har nog haft väldigt hög luftfuktighet, för det har räckt med att sitta stilla så har svetten droppat. Det är bra mycket trevligare nu, mera lagom för en svensk om man säger så.
  Kramar till dig och dina småflickor!
  Ingrid

  SvaraRadera