onsdag 10 september 2014

La Maestra

Igar var jag pa skolkontoret for att skriva under nagra papper infor forskolestarten pa mandag. Da traffade jag som hastigast en av tjejernas larare. Forsta intrycket var mycket bra faktiskt. Dom hade annu inte bestamt vem av tjejerna som ska ha vilken larare (dom ska ga i varsin grupp) sa hon fragade vem jag tyckte skulle ha henne som larare. Vi pratade lite om tjejernas olika behov och hon berattade att hennes klass kommer att vara ganska liten, "bara" 17 barn, varav 7 ar femaringar och 10 trearingar. Vi kom fram till att det nog ar bast att Matilde gar i hennes grupp eftersom Matilde har ett storre behov av uppmarksamhet och bekraftelse.

Jag fick tillbaka den "reparerade" sladden till min dator igar kvall... Nu pa morgonen nar jag skulle satta pa datorn visade det sig att reparationen inte hjalpt mycket... antingen det eller sa ar det kontakten i datorn som ar trasig...
Sa nu sitter jag pa makens dator som vagrar installera svenskt tangenbord... Darav avsaknaden av prickar...

3 kommentarer:

  1. Skönt att du fick bra vibbar av skolan!
    Trist med datorn dock, hoppas att det löser sig!

    SvaraRadera
  2. Bra bemötande på dagis är det bästa! Man ska ju trots allt lämna sina små skatter där ensam sen. Hur mycket kommer dom att vara där?

    SvaraRadera
    Svar
    1. 4 timmar om dagen, men vissa dagar har dom gymnastik den tiden sa da blir det mindre.

      Radera