lördag 20 september 2014

Rörig vecka


Ursäkta frånvaron, men veckan med dagisstart har helt klart varit lite rörig...  Mycket som ska ordnas med och en hel del fram och tillbaka mellan dagis och fysioterapi som naturligtvis är under dagistid nästan alla dagar...
Dessutom har Clara ännu inte fått någon assistans, så jag måste stanna där med henne...

Det har blivit sådär obehagligt varmt igen, och igår var det så hög luftfuktighet att det kändes som att vara inlindad i en våt yllefilt.... Vi får hoppas det blir lite bättre idag. Jag är SÅ trött på värme nu att jag nästan kräks.

Igår kom det ett paket med lite höstkläder till mig och tjejerna (pappa fick bara strumpor, precis som det ska vara, eller hur?). HM har äntligen öppnat online här i Italien! Framför allt till tjejerna är det ju hur smidigt som helst. Nu slipper jag åka  bil en timme enkel väg så fort dom behöver något nytt.
Här i Giardini är det ont om bra klädbutiker. Det finns en del, men dom flesta är märkesbutiker. Lite för dyrt när det är vardagskläder man behöver tycker jag.

Idag är vi lediga och behöver inte åka någonstans. Skönt!


7 kommentarer:

 1. Det är lite rörigt innan man kommer in i det där med dagis osv.
  Ska du börja jobba ?
  Tråkigt att det inte finns så mycket att shoppa men hm online är ju toppen.
  Billiga, fina och bra kläder.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Förstår att du har haft att stå i. Och gott att du kan beställa online, känns inte så roligt att behöva köpa dyra kläder till barn som växer ur kläderna innan dom ens hunnit haft dom på sig ibland.
  Kram Petra

  SvaraRadera
 3. H&M har hur mycket snyggt som helst till barn och till bra priser. Finkläder i all ära men vardagskläder behöver verkligen inte komma från "fina gatan". Det blir på tok för dyrt!

  SvaraRadera
 4. Hej

  Hittade hit via Znogges blogg. Intressant att läsa hur det är på Sicilien. Vi har aldrig varit i den delen av Italien men nu går det direktflyg från Karlstad så vi är ganska sugna på att resa dit.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Välkommen hit!
   Från Karlstad, det hade jag missat faktiskt!

   Radera
  2. Turen går till Comiso Airport som väl ligger i södra delen av ön?
   Vi brukar mest vara i norra Italien och har aldrig åkt sent på hösten. Hur är väder(klimat
   i november? December? på Sicillien?

   Radera
  3. I november och december är det ofta lite ostadigt... Men fina dagar kan det vara riktigt varmt och skönt.

   Radera