torsdag 2 oktober 2014

Känner mig tillfreds


Vilken skön dag det blev igår! Maken var ledig så han var med och lämnade barnen på dagis. Det är så mycket lättare när vi är två. Sen åkte vi hem och han stack iväg för att uträtta några ärenden och jag gav mig ut på promenad. Det är så skönt väder nu. Solen skiner och det är 23-25 grader på dagtid. En lätt, sval bris. Byn börjar göra sig redo för vinterhalvåret. Turisterna är fortfarande kvar, men dom är inte så många nu längre.
När jag kom hem duschade jag och gjorde sen en kopp te och åt lite frukost och jag hann till och med påbörja städningen av badrummet innan det var dags att hämta Clara kl 11.

Efter lunch och middagsvila var barnen ute och lekte på terassen med pappa och jag städade klart badrummet utan avbrott.
Middagen blev ganska försenad pga av ett litet missöde så när barnen väl var klara att gå och lägga sig somnade dom helt ovaggade, utan minsta protest... Vi kanske skulle göra det till en vana? ;)

Idag startar dagen en halvtimme senare än vanligt, eftersom tjejerna ska på gymnastik på morgonen innan dom ska på dagis.Sen tror jag att jag tar mig en promenad igen... Imorgon hinns det inte med eftersom gymnastiktiden ligger ganska precis mitt i dagistiden...
2 kommentarer:

  1. Hoppas att du får en skön stund för dig själv idag också!
    Kram, Ingrid

    SvaraRadera
  2. Kan tänka mig att det blir ett lugnare tempo när turisterna ger sig av nu. På gott och på ont kanske...

    SvaraRadera