fredag 30 januari 2009

Får jag presentera....

Nicholas

Idag var vi på kontroll igen, och vi fick se ansiktet i profil som ni kan se på bilden. Det som sticker upp mot ansiktet är inte handen utan låret och knäet...
Bebisen väger uppskattningsvis 1.1 kg och enligt gynekologen verkar han vara ganska lång....

.. och så har vi bestämt oss för vilken barnvagn vi ska ha också, det blir den här och vi kommer att få den av mina föräldrar!! Så glad, så glad!!

16 kommentarer:

  1. och så namnet.. va fint.
    va stor han ser ut.. :-)

    SvaraRadera
  2. när jag visade T barnvagnen som en liten "hint" svarade han bara "I don't think I'll fit".. Inte riktigt den kommentaren jag var ute efter.. :-)

    SvaraRadera
  3. Jag är mest van att se föl med ultraljud. Det ska bli spännande och se honom när han kommer ut..Och jag håller med föregående ett jättefint namn ni valt.Vagnen var fin och bra med alla insatser. Jag har tänkt på gatorna här inte alltid är barnvagnsvänliga,då kanske en sådan där bärsele är ett praktiskt allternativ..

    SvaraRadera
  4. Haha, så tydlig bild. Alice simmade mest runt därinne :)))

    SvaraRadera
  5. Gokväll vännen. Så det blev den dyra fina, men den verkade ju helt klart vara den bästa i katalogerna du hade :o) och så snällt av dina föräldrar. Mac Donalds....mmmmmm....Visst borde vi skämmas båda två att vi har varit och ätit på ett MD nere på Sicilien med all god mat som finns därnere:o) Eran Nicholas blir nog lång som Peppe var som du sa igår. Ser så ut iallafall på bilden.
    Kramar Annika

    SvaraRadera
  6. Oh, vad spännande!
    "Förberedelsetiden" är såå speciell så fortsätt att njuta. Genom att dela med dig på bloggen glädjer du dessutom en massa andra :)

    SvaraRadera
  7. Minns hur kul det var att få se barnen på ultraljudet när de låg i magen. Med lillklimpen var det dessutom det som de kallar fyrdimensionellt (vilken den fjärde är vet jag inte), men det var som att ha barnet framför sig.
    Fint namn! Det borde betyda segerfolk eller segrande folk, om jag inte minns fel. Snygg vagn!
    Kram ☺

    SvaraRadera
  8. Jättefint namn ni valt. Och jösses vad vagnarna har ändrat sig sedan jag hade småbarn.

    Har inte varit inne på din den här sidan. Men här kommer jag titta in igen. =)

    Ha en goer lördag och hoppas det inte blir ösregn för dig.

    SvaraRadera
  9. Vilket fint namn och vad man såg honom bra på ultraljudsbilden :) Tur att du vänjer honom direkt med Mc donalds hamburgare!

    Kramar

    SvaraRadera
  10. Jättefint namn ni valt och barnvagnen var jättefin den också. Gillar detaljen med hjärtat. Vad fort tiden har gått då, tycker inte det var länge sen du berätta att du skulle ha barn och nu är det inte länge tills du ska föda. Kul att följa utvecklingen iaf :)

    SvaraRadera
  11. Så söt han är Nicholas! Visst är det fantastiskt med ultraljud, att man kan få se hjärtat slå och de små händerna.
    Vilken fin barnvagn ni får av dina snälla föräldrar!
    Jag kommer ihåg att vi fick en vagn i röd manchester av min mamma när vår dotter föddes. Det har skett en liten utveckling av vagnarna sen dess;)
    Ha en skön helg! Kramar!

    SvaraRadera
  12. En liten Nicholas minsann! Vilket fint namn! Vad roligt att få gå på ultraljud igen, jag får snällt vänta till vecka 32 typ... Och visst känns det skönt när barnvagnsvalet och kvalet är över :)
    Kram!

    SvaraRadera
  13. Åh, att få se lille Nicholas, det var häftigt! Jag blir alldeles rysig. Det där med ultraljud fanns ju inte på den tiden jag var gravid, så det fick man aldrig vara med om.

    SvaraRadera
  14. Tankar, kraft och kram till Er!

    SvaraRadera
  15. Åh, så fin bild. Underbar!
    Stort lycka till.

    Hjalmar och Selma

    SvaraRadera
  16. Va fantastiskt att kunna se egentligen. Ultraljud, ett bild på sitt barn innan det kommit ut. :o)

    SvaraRadera