onsdag 28 oktober 2009

Nötter!

Nötter...

Jag har precis kommit tillbaka från posten... Det var en väldig röra som vanligt och tog en evinnerlig tid... Precis som vanligt... Jag fick dessutom förklara för tanten i luckan hur mycket paketen får väga, hur stora de får vara och vad det kostar att skicka de till Sverige... Tur man är informerad... Samma sak hände på ett annat postkontor häromdagen när Peppe skulle skicka iväg några paket...
Allvarligt talat, har de ingen koll alls? Hur är det möjligt att inte bara en, men minst 2 personer som jobbar på posten inte har någon aning alls om vilka alternativ som finns? Det är nästan konstigt att det kommer fram någon post alls i det här landet, ni minns kanske paketet som Peppe efter ett antal turer fram och tillbaka till postkontoret fick åka upp till Taormina och hämta själv?


9 kommentarer:

 1. Kanske du och Peppe skulle starta ett eget litet postkontor? *fniss*

  Jag hoppas att min lilla påse kommer fram till dig snart. Jag minns inte vilken dag jag skickade... :S

  SvaraRadera
 2. Posten borde börja sälja nötter istället. Bör vara en välbekant sektor för dem som jobbar där. :=0

  SvaraRadera
 3. Vilken välfunnen titel och bildillustration till ditt inlägg!

  SvaraRadera
 4. Därför var det en positiv överraskning att vykorten som vi skickade från Sicilien kom till Sverige på tre dagar. Visserligen ska det vara så enligt EU-normer men...

  SvaraRadera
 5. det låter ju väldigt konstigt att de inte har någon koll på det!

  SvaraRadera
 6. Hej här kommer ett meddelande till alla som bloggar och vill nå ut till fler läsare.

  Nya sökmotorn för bloggar hittabloggen.se är i full gång och driver massa nya besökare till alla bloggar som är registrerade. Det är helt gratis att registrera sig, så vi rekommenderar dig att göra det redan nu! Idag registrerar sig toppbloggare med tusentals besökare om dagen, såväl som "amatör" bloggare.

  Följ länken, och på några sekunder är du också med i vår sökmotor: http://www.hittabloggen.se/user/new

  Registrerar du dig idag och anger kampanjkoden: onsdag, så ger vi dig 200 krediter så att du kan göra extra reklam för din blogg!

  Hör gärna av dig om du har några frågor.

  SvaraRadera
 7. *Haha*, usch jag känner igen det precis. Här plockar de fram ett 10 år gammalt pappershäfte ur någon bortglömd låda och börjar bläddra i när man vill posta ett paket. Eh: Datorer?

  När vi skickar födelsedagspresenter och julklappar till släkten gör vi det numera bara via webb-shoppar som levererar direkt till mottagaren.

  Det kan inte vara lätt att vara den där webb-shoppen... ;)

  SvaraRadera
 8. Eva Henriksson29 oktober 2009 07:46

  Vilka nötter är detta?
  Vi blir bortskämda också av datorernas snabbhet! Allt går ju blixtsnabbt då. Här hemma fungerar posten bra trots om organisering. Jag hämtar paket på Konsum numera.

  SvaraRadera
 9. Eva: De kallas för noci americani här, alltså amerikanska nötter. Jag vet inte om det är det riktiga namnet dock...

  SvaraRadera