måndag 19 oktober 2009

Regnbåge

Idag har vi haft ganska fint väder igen, men igår var det solsken och regn om vartannat. Det enda roliga med det är att man har chans att få se fantastiska regnbågar :o)
Härifrån såg det ut som om att skatten borde finnas i Taormina, mer eller mindre hemma hos Helly, men om ni tittar in hos henne ser ni att från hennes hem såg det ut som att skatten fanns i det jordskredsdrabbade området runt Giampilieri, och även om jag skulle bli glad om Helly hittade en skatt hemma hos sig så gillar jag hennes önskan om att skatten skulle finnas där hos dom som blivit så hårt drabbade av det dåliga vädret mycket bättre.

7 kommentarer:

 1. Vilket underbart foto, härlig regnbåge- inte så ofta jag får se det här!
  Ha en bra kväll!
  Anna-Karin
  livetharochnu-akh

  SvaraRadera
 2. Vilken häftig regnbåge! Men jag har förstått att vädret i Italien är lite mer dramatiskt än här hemma i Sverige, på gott och ont kanske... Det är i alla fall sällan man ser sådär fina regnbågar här

  SvaraRadera
 3. Vilket coolt kort. Härliga färger!

  Kram

  SvaraRadera
 4. Vilka hàrliga bilder :) Fast jag har inte hittat nàgon skatt... Fàr kanske leta lite till ;)

  SvaraRadera
 5. Ibland blir jag förvånad när jag tittar in på någon blogg och märker att jag inte lämnat någon kommentar... Som nu, jag kunde svurit på att jag skrivit om dina maffiga regnbågar. Men du är lite elak som förstör upplevelsen av dina bilder med den stora namnblaffan. Den stör, tycker jag. Förstår att du vill ha med info om att fotot är ditt, men dessa regnbågar tar stryk av texten.

  SvaraRadera
 6. Erik,
  något måste man ju göra för att det ska vara mindre intressant att sno bilderna och låtsas att man själv har tagit dom.... Tyvärr...

  Helena

  SvaraRadera
 7. Fin regnbåge och fint inlägg. Håller med dig, hoppas skatten finns där.

  SvaraRadera