fredag 20 november 2009

Lyckad dag

Förutom att jag kom igång lite sent i morse (jag hade tänkt åka hemifrån kl 9.00... satt och såsade vid datorn och trodde att klockan var 8... när hon i själva verket redan var 9 och jag hade fortfarande inte ätit frukost eller gjort mig iordning...) så har det varit en väldigt bra dag.
På förmiddagen var jag iväg till Giarre och hämtade lite pesto och annat trevligt och efter lunch hade jag ett möte inbokat med ett lokalt företag som tillverkar tvål och hudcremer av olivolja. Deras produkter är 100% naturliga, 100% fria från konstiga tillsatser och dessutom biologiskt nedbrytbara. Kolla bara in den här supersmarta saken:

Det är tvål i tunna blad, förpackade i ett litet paket som ser ut som de där askarna med tändstickor som man brukar få i reklamsyfte. Man river av en liten bit av ett blad (en fjärdedel räcker gott och väl) och tvättar händerna eller ansiktet som vanligt. Tvålen doftar gott av olivoljan och ger en len och skön hud. Hur smart som helst! Den här produkten finns redan i butiken, men levereras från och med fredagen den 27:e november då vi får hem dem.

Nu ikväll har jag varit hemma hos tvillingarna och överlämnat deras födelsedagspresenter, de fyllde ju två år igår. (uj, va fort det har gått...). Som ni säkert kommer ihåg så har jag gjort varsin fotobok till tjejerna, med bilder från deras allra första dag till för någon månad sedan, med alla viktiga händelser dom hittills varit med om som dop, julafton, första födelsedagen och så vidare.
Det var jättekul att se föräldrarnas miner när dom insåg vad det var för något, och pappa tandläkaren blev så rörd att han nästan började gråta!
Nog för att jag gett bort uppskattade presenter förr, men inte så här uppskattat, dom var helt chockade!! ;o)

När jag kom hem hade Peppe middagen klar... Jag sa ju det, en bra dag idag ;o)8 kommentarer:

 1. Det förstår jag att de blev rörda - vilken dröm att få en bok med dina fina bilder på ens egna barn!

  SvaraRadera
 2. Ja, det låter ju som en synnerligen bra dag. Och vilken bra present till tvååringarna. Jag förstår att föräldrarna uppskattade det.

  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 3. En underbar dag helt enkelt.

  Tvålen ska jag testa sen.


  Kram, kram

  SvaraRadera
 4. Vad underbart att läsa om din sköna dag. Häftig tvål. Ha en lika skön helg!

  KramenKram

  SvaraRadera
 5. Vilken underbar present du ordnat, inte att undra på att de blev rörda över din omtanke.

  Hoppas ni får en fin söndag på Sicilien.

  Kram Ingrid

  SvaraRadera
 6. Vad roligt att din present blev så uppskattad! Det är ju en hel del jobb bakom också, jag har fortfarande inte lyckats få tummen ur och göra min fotobok klar. Har flera testböcker påbörjade och det vore ju fint att få det klart den här sidan årsskiftet :)

  Jag träffade Volker på Pixopolis förresten förra helgen på Fotomässan här i Stockholm. Han hade en monter där, så jag passade på att hälsa på och prata lite med honom och kika på fotoböckerna.

  Ha en skön söndag!

  SvaraRadera
 7. Vad roligt att presenten blev så uppskattad. Jag hade också blivit superglad över en sån present särskilt eftersom det bara är stora sonen som har ett album.

  Ha en bra söndag. Kram.

  SvaraRadera
 8. Inte konstigt att de blev rörda och glada! Vilket fint minne att få!

  SvaraRadera