söndag 17 januari 2010

Helgen är slut...

.. men det gör ingenting, för nu är vi bara hemma i 9 ynka dagar till innan det blir sol, bad, massage, god mat och lite utflykter i en hel månad.
Idag har jag börjat plocka fram sommarkläder och lagt i tvättkorgen. Det blev inga sommarkläder tvättade idag, det fanns så mycket annat som stod "på kö" efter nästan en hel vecka med riktigt uselt torkväder, men snart så.

Igår ringde de från laboratoriet med Etna-museet, de är försenade så istället för att få provsvaren imorgon så får jag dom på torsdag kväll. Det blir med andra ord inget besök hos specialisten innan avfärd, bara ett telefonsamtal för att få reda på om jag behöver ta en spruta innan flygturen eller ej.
Jag ser egentligen inte fram emot den 27:e alls... I runda slängar 24 timmar från dörr till dörr är ingen hit och värst är så klart sträckan Rom - Bangkok. Jag är inte flygrädd, men tycker det är fruktansvärt frustrerande att sitta i ett flygplan i 12 timmar...

Det har blivit en liten ändring i planeringen. Vi hade ju från början tänkt att åka upp till Chiang Mai 4-5 dagar, men med flyg, hotell och allt annat runt omkring blev det lite för dyrt, så det blir 2 nätter i Phuket istället. Känns inte jättespännande, men svägerskan och svågern är hemskt nyfikna på Phuket eftesom alla här ifrån som åker till Thailand åker just det, och jag får ju åtminstone se något nytt...

Näst sista lunchen hos svärmor innan avresa var det i dag... Tänk att vi fick något annat för en gångs skull... Tortellini istället för vanlig pasta, dock med den gamla vanliga tomatsåsen, men hon lovade att vi ska få lasagne nästa söndag. Härligt, det är hon riktigt bra på att göra!
3 kommentarer:

 1. Hej Helena! Har just hittat din blogg (omväg över Twitter) och vill gärna prenumerera på den, men hittar inte bloglovin? Skulle vara kul att följa dig, men behöver ett bekvämt sätt!
  Synd att du missar Chiang Mai, har varit där en gång och längtar alltid tillbaka. Om chansen kommer, så se till att ni är där över en lördag och söndag natt, för då är den stora nattmarknaden. Obeskrivligt underbar! CHiang Rai ännu högre upp är också värd en utflykt. Kramar, vi ses!

  SvaraRadera
 2. Bara 9 dgr kvar, ja då är det ju bara 8 kvar idag då. =) Åh så härligt!

  Ha en fin dag, vi kanske hörs under dagen.

  SvaraRadera
 3. Ha en underbar semester!!!

  SvaraRadera