måndag 11 januari 2010

Måndag igen

Måndag igen och det är väl nu vardagen börjar på allvar efter alla helger och fester... Skönt på ett sätt faktiskt. Man blir liksom lite dagvill när det är så mycket röda dagar hela tiden :o)
Idag är det ovanligt kallt här. I morse var det bara 6 grader, det låter kanske varmt för er, men tänk då på att det nästan aldrig sjunker under 10 grader ens på natten här... Den fuktiga luften gör att det inte alls är särskilt behagligt att vara ute...
Den här veckan är det en hel del som ska ordnas med inför resan, det är bara lite drygt 2 veckor kvar nu!
Jag ska till Acireale och ta nya blodprover och sen till specialisten i Catania för att få reda på om jag behöver ta sprutor innan flygturen eller inte, vi måste köpa ett årsmärke till Peppes pass (här måste man köpa klistermärke till passet varje år om det ska vara giltligt, kostar lika mycket som själva passet....) och jag ska börja tvätta sommarkläderna.
Imorgon åker jag och svägerskan till frisören och gör oss lite fina, det är på tiden, i alla fall för min del, det var ett bra tag sen jag var där sist....
Åh, visst ja... vi måste åka ner till resebyrån och betala för reseförsäkringen också, viktigt, viktigt!
I övrigt har vi nog det mesta ordnat skulle jag tro...

Ha en skön måndag!

Ps. Veckans vara i Butik Citronodlingen är sicilianska mandelkakor för 68 kr (ordinarie pris 125 kr)

6 kommentarer:

 1. Låter som det blir bra ska du se! Härligt med resplanerande! kram
  /Moniqa

  SvaraRadera
 2. Jag tror bestämt det hände något med vädret efter klimatmötet i Köpenhamn!? Sedan dess har det varit konstant minusgrader här i Sverige, och rejält kallt på många andra platser också! 8-/

  Lycka till med dagens alla göromål!

  Ha det fint! :-)

  SvaraRadera
 3. Vackert med solens strålar : )

  Och på tal om sol... din lyxlirare : ) Snart ska du ner till mamsen och papsen i paradiset.

  Kram

  SvaraRadera
 4. Vad härligt att ha en lång resa till värmen att se fram emot :)

  - och du, palmbladet i inlägget nedan, vad otroligt läckert! Jag är riktigt svag för både symetri och detaljer från naturen i fotografier.

  SvaraRadera
 5. Mmmm låter så skönt att få planera inför en resa. Och vilken fin bild. Gillar hur solstrålarna sprider sig som en solfjäder. Njutning.

  SvaraRadera
 6. Så härligt att få planera inför resan till värmen. Mandelkakorna är så goda, men Åke ska inte äta sötsaker, annars skulle jag beställt av dig.

  Kram Ingrid

  SvaraRadera