torsdag 28 januari 2010

Resan och första dagen

Nu är vi äntligen framme i Ao Nang efter en otroligt lång och dryg resa som aldrig ville ta slut. Inga missöden inträffade, men när man inte lyckas somna på planet blir resan så himlans lång... Att behöva kliva upp 03.00 och sen fördriva 7 timmar på Roms flygplats innan man påbörjar långflygningen gör ju inte saken bättre precis...

Som tur är finns det wi-fi så vi hade något att roa oss med... ;o)


Vi kom fram till flygplatsen i Krabi i morse strax innan tio thailändsk tid ( 4 på torsdagsmorgonen hemma) och där mötte mamma och pappa oss. Först åkte vi till hotellet, packade upp lite och tog varsin mer än välbehövlig dusch. Vi var totalslut egentligen, men insåg att om vi skulle ha gått och lagt oss då skulle vi säkert ha sovit hela dagen och sen skulle det ha tagit många dagar att komma in i rätt dygnsrytm, så vi åkte ner till stranden.



Peppe får semesterns första massage av Pla



Nu är klockan 22.18 här i Thailand och vi har varit vakna i 37 timmar.. med undantag för en kvarts sömn här och där under resan.... Vi och vi förresten, vi kom nyss hem från semesterns första middag... Peppe satte på sin dator, loggade in på facebook och somnade med handen på musplattan!
Så nu blir det god natt, imorgon är vi säkert lite piggare och lite mindre sega i skallen...

9 kommentarer:

  1. Oj, vilken dryg resa! Men vad skönt att vara på plats. Njut och ha det riktigt bra nu :)

    SvaraRadera
  2. Sov gott och lägg sen in så mycket bilder och videos du orkar!!! Här i snöstormen är det härligt att se inlägg om sol och värme!

    SvaraRadera
  3. Härligt att vara framme! Att vänta på flygplatser är verkligen det värsta som finns! När man försöker boka billiga biljetter får man ju ofta åka såna där sjuka omvägar med långa väntetider... Tur att det finns ett härligt mål att komma fram till!

    SvaraRadera
  4. Hej! Jag brukar kolla in här men har nog hittills inte kommenterat. Nu måste jag bara säga att det är himla kul med semester-blogg-film! Hoppas ni får en härlig semester! :-)

    SvaraRadera
  5. Åh, så härligt det ser ut! Hoppas nu ni får sova gott och snart hittar in i dygnsrytmen. Och njuter ordentligt av semestern! (Blir bara liiiite avis ;))

    SvaraRadera
  6. Hej vännen

    Så UNDERBART att få vara i Ao Nang! Du vet sedan tidigare hur avis jag är på dig.
    Hoppas du får sova ifatt nu så du kommer in i rätt rytm igen.
    Ska bli härligt att följa din blogg nu bilder!!

    Massor av kramar Åsa

    SvaraRadera
  7. Hann Peppe iväg på besök i Rom????
    Kom han i god tid?
    vilken härlighet - dina föräldrar mötte er!!!! Var de där på semester?
    Hoppas nu att ni kan njuta när ni vilat er.
    Stora kramar från Eva Henriksson i Tyresö

    SvaraRadera
  8. Hahaha... ja, ni verkar ha det bra. Hoppas vi hörs på msn nån dag. Saknar dig!

    SvaraRadera