tisdag 26 januari 2010

Sista inlägget från citronodlingen...

... på en månad!

Väskorna är så gott som packade, det enda som ska packas ner nu är datorerna och det som vi behöver i morgon bitti. Jag ser inte direkt fram emot morgondagen, resan är lång och dryg, men det glömmer man snart bort när man väl har kommit fram.
Jag är lite nervös för i morgon, för även om vi har gott om tid och det inte borde vara några problem så har svågern bestämt sig för att lämna flygplatsen några timmar och åka och hälsa på sin gamla morbror när vi mellanlandar i Rom. Jag gillar inte det... Det brukar vara långa köer till säkerhetskontrollen, och de lär inte vara kortare nu när kontrollerna blivit ännu hårdare, och sen är det ganska långt från kontrollen till gaten, vi ska till och med åka tåg inne på flygplatsen... Jag känner mig lugnast om jag får checka in, gå igenom kontrollen och leta upp gaten först, SEN kopplar jag av, går och äter, shoppar eller vad man nu fördriver tiden med...

Vi har varit hos specialisten i Catania idag, det kändes smått onödigt faktiskt... Inte nog med att det var som jag trodde, att jag inte behöver ta någon spruta, vi var dessutom bara inne i 3 minuter. Om vi bestämmer oss för att försöka få barn igen ska vi komma tillbaka... Som svar på frågan om det går sa han: - Vi försöker! Peppe sa då: Det har ju inte gått så bra förut... Nej, men då visst ni inte om det här, och ni var inte patienter hos mig sa läkaren då...
Jaja, den dagen den sorgen. Nu är det semester som gäller.

Imorgon blir vi hämtade kl 03.45, flyget från Catania går strax efter 6... Sen ska vi sitta i Rom till kl 13.30 innan det är dags för 12-timmars flygningen till Bangkok. Dit kommer vi fram vid 6 på morgonen thailändsk tid, där har vi någon timmes väntetid och sen borde vi vara framma i Ao Nang framåt 10-11 på torsdag förmiddag....

Bortsett från dagens bild-inläggen som är förprogrammerade så blir nästa inlägg alltså från varmare breddgrader. Kanske borde döpa om bloggen till "Livet under palmen" istället? ;o)

Ha det så bra så länge!

20 kommentarer:

 1. Ha en underbart trevlig resa och passa på att njut av tiden i Thailand nu! :)

  SvaraRadera
 2. Ha en alldeles alldeles underbar resa! Semester o vila är du värd!
  Kram :)

  SvaraRadera
 3. Härligt! Ser fram emot att få se dina paradisiska bilder sedan. :)

  SvaraRadera
 4. Å så underbart, jag är gryt avundsjuk.. bortsett från själv resan-- jag hade inte heller velat lämna flygplatsen!

  SvaraRadera
 5. Jag hàller verkligen tummarna fòr dig och Peppe sà att det kommer gà riktigt bra fòr er denna gàngen. Har vi bàda tur kanske vi kommer kunna vara mamma-lediga ihop :-)

  Ha en riktigt skòn semester!

  Massor av kramar fràn mig.

  SvaraRadera
 6. Ha en jättefin semester!
  Jag förstår precis vad du menar, först fixa på flygplatsen så man är igenom alltihop och sedan koppla av.

  SvaraRadera
 7. Ha en alldeles underbar semester nu, det är ni värda! :)

  Håller helt med om att man inte ska planera en massa annat när man mellanlandar - att missa flyg är INTE kul... *vet*

  Stor kram!

  SvaraRadera
 8. Hoppas ni får en skön semester!
  Kram Ninni

  SvaraRadera
 9. Njut av semestern och vi kommer att njuta av dina ev inlägg.

  SvaraRadera
 10. Det kan inte finnas någon som är mer värda en resa än ni. Så NJUT, NJUT OCH NJUT! Och lova mig att du funderar över vad läkaren sa idag. Vem vet ... tredje gången gillt och med ny vetskap i bagaget. Jag tycker nog att det är värt ett försök.
  ♥ Bamsekramar ♥

  Ps. Jag hoppas inte att den långa resan blir allt för påfrestande.

  Ordverifiering: rest

  SvaraRadera
 11. Vi ser fram emot värmande foton. Det behövs här hemma då det lovas mera snö!
  Trevlig resa!

  SvaraRadera
 12. Låter härligt! Hoppas ni får en jätteskön resa!

  SvaraRadera
 13. Önskar dig en underbar semester, resa och äventyr! Ser fram emot bilder från värmen, här är attans kallt och bara vitt :)

  Ha det nice/E-L

  SvaraRadera
 14. Efter som alla andra redan önskat er en trevlig semester och allt det där ska jag bara påminna om att vi gillar riktiga gamla hederliga vykort :)
  För adressen har du ju ;)

  Må massor av bäst och bada åt oss också! Kramar och hälsningar!

  /Kari & Monica

  SvaraRadera
 15. NJUT NU och sen hoppas jag verkligen allt kommer gå riktigt bra sen när ni kommer tillbaka! Stor kram!

  SvaraRadera
 16. Så härligt det låter! Ha en riktigt underbar semester och ser fram emot inlägg från ännu sydligare breddgrader än du brukar befinna dig på :)

  SvaraRadera
 17. Ha en underbar resa,du kommer säkert hem med en massa härliga fotos.

  SvaraRadera
 18. Ha en underbar semester. Koppla av och lev i nuet. Jag kan ju avslöja att själv är jag liiite avundsjuk med tanke på att vi väntar oss ett snöoväder i eftermiddag. Jag vill ha soool och vääärme!!!

  SvaraRadera
 19. Jag önskar er en riktigt härlig semester! Lycka till dessutom om eller när ni försöker igen. men var sak har sin tid så njut nu av en underbar månad!

  SvaraRadera
 20. Jag hoppas att ni har kommit fram ordentligt och att ni har det underbart under palmerna.

  Kram

  SvaraRadera