söndag 21 mars 2010

365 Foto - Radio

Den här gamla radion fick jag syn på av en slump när vi besökte Giant Catfish farm strax utanför Ao Nang. Inget jag direkt rekommenderar att besöka faktiskt, det var ganska lortigt och inte så mycket att se.
Jag skrattar fortfarande åt den amerikanska ägarinnans brinnande intresse för miljön.... Peppe köpte mat att ge till fiskarna, och frågade om han kunde få en plastpåse att ha alla dom små förpackningarna i. Damen svarade att dom inte använder plastpåsar, på grund av den globala uppvärmningen, det blir så mycket skräp...
Fint så, det kan jag acceptera utan problem. Det roliga var att när vi sen gick runt på området så såg vi sönderrostade bilar, gamla kylskåp, stora bitar av frigolit och annat jätte-miljö-vänligt slängt lite här och där i naturen runt fiskdammarna...

Tema 231 - Radio
Bild 81 av 365

4 kommentarer:

 1. :D Jo, man säger tydligen en sak åt turisterna...och gör en helt annan sak i verkligheten. Men 'tur' de hade en sån snygg radio för dig att fota, iaf! ;D (gillar 'exclusive' klistermärke lappningen!)

  SvaraRadera
 2. Eva Henriksson21 mars 2010 08:11

  ¨Konstigt.
  Radion fungerade väl inte?
  Hade dom inte fattat vad tusister ser och kräver?
  En amerikanska???
  Thailändarna skulle ju behöva detta själva? Jag har hört om flera som tänkte flytta till Thailand och öppna café????Eller hotell?

  SvaraRadera
 3. Oj, här har det spelats vill jag lova ;-)

  SvaraRadera
 4. Wow, vilken läcker bild! Helt underbar!

  SvaraRadera