måndag 15 mars 2010

Helt okej för att vara måndag

I morse var det sånt där väder igen så att man inte kunde avgöra om det skulle börja ösregna eller bli sol, men idag vann solen, vilket innebar att jag fick undan en del tvätt. Nackdelen med att ha egen tvättmaskin är att man aldrig är riktigt klar... Här hänger man tvätten utomhus, inomhus torkar det liksom aldrig helt och hållet, bara nästan, så när solen skiner igen efter massor av dagar med tråk- och gråväder behöver man inte fundera över vad man ska ta sig till ;o)

Under förmiddagen pratade jag med Helly på skype och vi bestämde att hon skulle komma förbi på en fika efter jobbet, vi har pratat om att beställa the från Sverige tillsammans, så det skulle vi nu ta tag i. Det visade sig att hon skulle vara ensam hemma ikväll, så jag ändrade inbjudan från en kopp the till en middag istället, jag vet ju att hon bara äter flingor och youghurt annars ;o)

Det var riktigt skönt och trevligt att få prata om ditten och datten på svenska några timmar, det händer ju inte allt för ofta. Nu har vi bestämt att vi måste skärpa oss och ses oftare, för trots att vi bara bor 10-15 minuters bilväg ifrån varandra så har vi inte setts sen i höstas nån gång.


8 kommentarer:

 1. Du, de som inte bor i hus. Var torkar de tvätten? Så mycket som är annorlunda. Och skönt med någon att pladdra på modersmålet med.

  SvaraRadera
 2. Det var verkligen jättetrevligt och gott. Tusen tack för citronerna och apelsinerna. Nu kommer jag nog få min c-vitamin dos tillfredställd för ett långt tag framöver :-)

  Hoppas vi ses snart igen.

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Ullie: Då hänger man från balkongen :o)

  SvaraRadera
 4. Tvätten, det ständiga problemet - men vad gör det med trevligt sällskap. Känner sååååååå igen mig : )

  SvaraRadera
 5. Det där med tvätten känns igen, just nu blir det ju till o hänga inne med all snö o kyla utanför huset men till våren kan vi nog också hänga tvätt utanför.
  Känner igen det där med att träffa kompisar i närheten, det är så mycket annat som skall göras o livet rullar i snabb takt men jag tror många av oss borde stanna upp o ta tillvara på just sånna små glädjeämnen som att träffa en kompis eller bara sitta o njuta av solen ett tag

  SvaraRadera
 6. Hittade hit via en blogg här hemma i Sverige och har tittar runt en stund. Underbara bilder och härligt att leva på Sicilien! Vi var där för 4,5 år sen min man och jag och förälskade oss totalt! Har tom döpt vår kennel och blogg till Cannoli´s ;-)!

  SvaraRadera
 7. Snyggt Helena!

  SvaraRadera
 8. Snyggt Helena!

  SvaraRadera