söndag 7 mars 2010

Men hur piiiip parkerar folk egentligen??

Alltså... när jag kom ner i garaget under mataffären blev jag bara en liten, aning irriterad.... men bara lite... Hur f*n parkerar folk egentligen??
Jag kan ha ett litet (pyttelitet) uns av förståelse när det inte finns en parkeringsplats på flera kilometers avstånd, men i ett parkeringsgarage, som dessutom var nästan tomt!?!
Lyckas man inte få in bilen på en helt vanlig parkeringsruta som dessutom är ovanligt bred borde man nog inte ha körkort. Så det så!
Tur för honom/henne att mannen som parkerat till höger om mig kom ner i garaget först.

8 kommentarer:

 1. Knäppa människor finns det överallt, men här tänker de ännu mindre på konsekvenserna på sitt handlande... L berättade att han alltid hade en kniv i bilen förr för att skära sönder däcken på folk som gjorde så här. Lite överdrivet kanske, men ibland förstår jag... (Han gör det inte längre ;)

  SvaraRadera
 2. Jag undrar nàr folk ska bòrja anvànda sin hjàrna...sà tròtt pà dessa skitsmàsaker...kanske ska fòlja tipset ovan. :=)

  SvaraRadera
 3. Oj, oj, oj det där kan vara början på ett inbördeskrig ju ;-). Jag skulle blivit skogstokig tror jag om jag inte hade kommit ut ur den "fickan". LOL.

  Förprogrammera inläggen, låter smart. Hur gör man det i blogspot/blogger?

  SvaraRadera
 4. Ja, ibland kan man verkligen undrar om personerna har körkort! Det finns många galningar som har stora problem att parkera sin lilla bil. Då menar jag verkligen lilla bil också. Vi har en stor lång och hög bil som behöver utrymme och många tycks tro att våran bil är lika stor som deras lilla pyttebil.

  Nåväl! Jag har inte råkat ut för något liknande ditt missöde, ännu!

  SvaraRadera
 5. Det är verkligen många som inte borde ha kökkort! Jag hade blivit tokig!

  SvaraRadera
 6. OMG Jag skulle nog bli så arg att det osade ur öronen.

  SvaraRadera
 7. Eva Henriksson8 mars 2010 06:44

  Vi brukar bli arga när folk inte makat ihop sig utan varje bil tar 1,5 platser.
  Det är ont om platser här och nu finns ju inga makeringar för de är under snön.....Alla måste ju tänka på lite mer än sig själva.

  SvaraRadera
 8. Man upphör aldrig att förundras.

  SvaraRadera