söndag 21 mars 2010

Nu har nog våren kommit på riktigt

Den här bilden tog jag igår. Man får vara lite tålmodig och hoppas på att någon sätter sig på just den blomman man har siktat in sig på ;o)

Jag var lite uttråkad igår kväll, så jag tog med mig kameran och åkte ner till den lilla hamnen porticiolo. Några av bilderna kan ni se i fototrissen, andra kommer att publiceras lite längre fram som 365-bilder. Peppe var också med, men han följer nog mest med av någon slags pliktkänsla, inte för att han tycker att det är särskilt roligt... ;o)

Vi ska snart ge oss ut och köpa några växter, men inte till oss själva den här gången. Svägerskan fyller år idag (och det gör mamma också, men hon bor för långt bort för att få en blomma) och på onsdag fyller svärmor år. Jag antar att vi kommer att fira båda två på söndagslunchen idag. På onsdag är det också ett år sedan Nicholas dog.... det är många tankar som far runt i huvudet just nu...

I eftermiddag ska vi åka hem till tvillingarna en sväng. Tvillingarnas pappa "beställde" 100 st thailändska luftballonger/lanternor som vi köpte och skickade med posten, och det paketet kom efter en del om och men fram i fredags. I paketet lade vi även ner 20 st till oss själva. Peppe och tvillingpappan vill öppna paketet tillsammans, så det är därför vi ska dit.

Ikväll ska vi på middag hos några andra vänner... Eller.. man borde kanske säga kanske. Vi var nämligen inbjudna igår, men när Peppe ringde för att kolla vilken tid vi skulle komma visade det sig att dom hade glömt bort att dom bjudit in oss... Så vi får väl se hur det blir ikväll....

8 kommentarer:

 1. Vilken härlig bild o helt klart är att den säger vår o sol o värme. Här har vi minus grader men sol så det är underbart ute

  Ha en bra söndag

  SvaraRadera
 2. Så skönt att ni äntligen fått lite sol och värme igen.

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Behöver jag skriva att jag är lite avis!?
  Har precis letat fram på Sicilien kartan var ni håller till. Läst en artikel i Göteborg Postens resebilaga om norra delen av ön. De besökte Erice och Scopello.
  Vi är ett gäng som är sugna på Sicilien nästa sommar. I år har vi siktat in oss på Skottland.
  Kanske kan du ge oss lite tips så småningom på lite udda ställen osv!?
  Har gjort min första beställning i er butik.Hoppas att jag fick ihop alla uppgifter.Annars får ni höra av er.
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 4. rajson: Det är bara att hojta så ska jag hjälpa till med det jag kan :o) Då kanske vi kan ses, det hade varit skoj.
  Beställningen ser helt riktig ut :o)

  SvaraRadera
 5. Blev det någon middag? Det låter allt som att italienare och spanjorer har en del gemensamt. Kan ju vara irriterande ibland med ganska skönt när man har vant sig.

  SvaraRadera
 6. Blev det någon middag? Det låter allt som att italienare och spanjorer har en del gemensamt. Kan ju vara irriterande ibland med ganska skönt när man har vant sig.

  SvaraRadera
 7. Vilken underbar vår ni måste ha där nere, kan nästan se det framför mig... Hoppas middagen blev lyckad, om den nu blev av ;-)!

  SvaraRadera
 8. Jag lovar att inte glömma bort er imorgon iallafall. Ska bli jättekul.

  En liknande sak hände min vännina i Neapel fast tvärtom (eller ja, nästan). De hade bjudit in en gäst som tackat nej. Sedan så dök gästen upp iallafall för hon hade glömt bort att hon inte kunde...

  Dessa italienare!

  SvaraRadera