Igår kväll var jag och hämtade glasögonen. Tog på mig dom redan när jag körde hem i mörkret och märkte genast en ganska stor skillnad. Just att köra i mörker är något jag har försökt undvika den senaste tiden, men nu behöver jag inte tänka mer på det. Framför datorn är det ingen större skillnad om jag har dom på mig eller inte, förutom att jag kände redan igår kväll när jag gick och lade mig att jag inte var så trött och grusig i ögonen som jag brukar vara.
Idag funderar jag på om jag ska försöka göra lite lemon curd, citroner har vi ju liksom gott om ;o)
Lemon curd är alltid gott! Klart du ska göra det...
SvaraRaderaTittar in och önskar dig en trevlig helg. Det var ett väldigt vackert foto idag som vanligt!
SvaraRaderaKram Ingrid
Hàller med om att tiden gàr extra fort hàr pà òn. Kànner med tidspress hàr àn hemma..
SvaraRaderaLemon curd... låter gott (är jag den sista människan på jorden som inte vet vad det är!?)
SvaraRaderaKram
Hej, jasså har åldern satt in nu o försämrat synen :) O du Malin du är inte den enda jag har ingen aning om vad Lemon Curd är :)
SvaraRaderaTrevlig Helg Syrran
Malin och Bomerang: Här har ni ett recept på lemon curd (en slags citronkräm) http://www.tasteline.com/recept/lemoncurd
SvaraRaderaTack för denna underbara bild. Uppiggande i fredags regnet!
SvaraRaderaHar nog två småburkar med Citron curd i skåpet, säkert inte hälften så goda som din!Har du några tips vad man kan använda den till. Har haft mina till efterrätter.
Marklund tycks vara en "go gubbe".
Gillade nog hans hö jag bäst. Vilken koncentration.
Funderar och försöka få min käraste och ställa upp ngt liknande. Undrar vad jag ska muta honom med!?Räcker nog inte med Citron curd!?
Lemon curd är en av de få "söta" saker jag tycker om, förutom choklad då ;) Vilken underbar bild du delar med dig av! Trevlig helg!
SvaraRaderaLemon curd har jag inte gjort på år och dar. det är ju såååå gott. Ett tjockt lager på Digestivekex. Mmm
SvaraRaderaHoppas det blev bra!
Tack igen för den fantastiska nektarinblomman!
SvaraRaderaSällan ser man något så vackert.
Rajson: Jag brukar bara ha det som "pålägg" på bröd :o)
SvaraRadera