fredag 12 mars 2010

Strulig morgon...

Morgonen började inte så bra... Slog på datorn och såg att det var automatiska uppdateringar på gång... Jaja, inget att göra något åt, bara att vänta tills det är klart...
Och jag väntade, och väntade och väntade lite till... Och datorn startade om sig själv, uppdaterade, startade om sig själv, uppdaterade.... Inget hände och ingenstans kan man ju klicka bort sig ifrån det heller... Det stod bara "update 3 of 3 - 0% ready"... Så där höll den på i en dryg halvtimme innan jag fick nog och stängde av den själv och startade om.

Ingen skillnad!

Slog på Peppes dator och gick in på twitter för att be om hjälp, och efter mycket om och men fick jag ordning på det och kom in i min egen dator. Nu har jag stängt av alla automatiska uppdateringar och beställt uppgradering från vista till win 7 som ska vara mycket stabilare.

Det är nämligen inte första gången det här händer, men vid tidigare tillfällen har det funkat att trycka F8 under uppstarten för att komma åt en annan meny, det funkade inte idag...

Nu är klockan redan ett och jag har inte hunnit få gjort ett endaste dugg hittills...Förutom att jag har börjat ladda upp alla filer, filmer och bilder jag har på datorn till dropbox (tack för tipset Ingrid).
Så nu ska jag bara ha i mig lite lunch och sen blir det till att jobba på med flytten av Citronodlingen. Det tar en himla tid och är mycket jobb, men det kommer att bli så väldigt mycket bättre.

6 kommentarer:

 1. Ah, det är så irriterande när tekniken inge fungerar! Vårt modem krånglar men vi har beställt ett nytt. Hoppas det kommer snart!

  Ha en fortsatt fin fredag!

  SvaraRadera
 2. Nog blir man irriterad när datorna krånglar. Jag har Vista på laptopen och än så länge har jag inte märkt något knas.

  Så bra att jag kunde vara till någon nytta. Dropbox är fiffigt, men man kan ju inte ha så mycket lagrat. 2GB räcker ju inte så långt om man har många stora bildfiler.

  Kram Ingrid

  SvaraRadera
 3. Usch, hade problem med min dator för någon vecka sedan, TOKIG blev jag nästan :)

  Du har något hos mig...

  Önskar dig en fin helg/E-L

  SvaraRadera
 4. Jag är med väldigt trött på vista, så det där med uppgradering låter som en bra idè.
  Hoppas dagen fortsätter riktigt bra efter inledande strul :)

  SvaraRadera
 5. Som novis vad gäller att använda datorn till annat än arbetet jag hade där vi bara hade ett program att gå efter så förstår jag dig. Ibland kan man bli arg för mindre... nu har jag köpt dotterns laptop och den är bara bäst!
  :)

  SvaraRadera
 6. Jag har kört Windows 7 i några veckor nu och jag är jättenöjd. Inget strul alls. Vista blev jag aldrig vän med.

  SvaraRadera