tisdag 30 mars 2010

Ursäkta frånvaron...

Jag har inte varit så pigg den senaste veckan. Jag var hos läkaren i onsdags och hon misstänkte kraftig urinvägsinfektion, så jag fick remiss till labbet för att lämna urinprov. Labbet har bara öppet på morgonen, så det fick vänta till dagen efter, sen ytterligare en dags väntan på resultatet, men då var jag så dålig att jag fick skicka Peppe både att hämta provsvar och ta med det till doktorn.
Det var som hon trodde, plus att det fanns "kristaller", som är såna som blir njursten om man inte är försiktig, inte konstigt att jag hade ont! Nu har jag ätit antibiotika i 5 dagar och har inte ont längre, men mår inte alls bra. Jag mår illa hela tiden, har svårt för att äta och känner mig i största allmänhet rätt kass, så imorgon ska jag gå tillbaka till tant doktorn så får vi se vad hon säger...

Peppe var på posten häromdagen för att skicka iväg några paket, han kom dit 25 minuter innan stängning... Tanten i luckan tittar på honom, tittar på klockan och säger: Och det där kommer du med NU?
Jaaa... när ska jag annars komma? Jag arbetar faktiskt, och dessutom är det ju öppet fortfarande?
Ja, men jag har redan avslutat kassan säger tanten... !?!?! Hon fick snällt "öppna" kassan igen :o)

8 kommentarer:

 1. Fy, vad jobbigt. Jag hoppas att du mår mycket bättre snart.

  Kram.

  SvaraRadera
 2. Men oj vännen, vilket skit och att du inte mår bättre... Tror du det kan vara biverkningar av antibiotikan som gör att du mår dåligt nu? (Om du fått en stark sort tar den ju död på många av de snälla bacillerna i magen, vilket brukar göra att man mår pest och inte vill äta.)
  Har saknat dig och undrat hur det var. Tänkte massor på dig i veckan och tände ett ljus för Nicholas.
  Massor med krya-på-kramar!

  SvaraRadera
 3. Men vännen då. Inte ska du väl må så dåligt.
  Kramar.

  SvaraRadera
 4. Stackars stackars dig! Krya nu på dig! Kram!

  SvaraRadera
 5. Aj aj, njursten låter inte roligt.
  Jag har haft en urinvägsinfektion som jag "struntade i" och den satte sig på njurarna. Inte skoj alls, och sedan dess är jag väldigt noga.
  Hoppas du piggnar till snart vännen.

  Kram Åsa

  SvaraRadera
 6. Hoppas du snart känner dig piggare. Vår dotter har haft flera urinvägsinfektioner på mindre än ett år och det är ingen hit alls. Trött blir hon också...

  Krya på dig nu!

  SvaraRadera
 7. Det låter inget vidare, hoppas du snart mår bättre. Och var rädd om dig!
  Krya på dig nu!

  SvaraRadera
 8. Stackars dig, urinvägsinfektion och njursten har jag haft många gånger, det sistnämda gör ju så ont så bara någon som själv upplevt det kan förstå smärtan! Man tror man ska dö! Hoppas verkligen du mår bättre nu.

  SvaraRadera