onsdag 14 juli 2010

Det är varmt nu...

Det börjar bli lite väl varmt här nu. Igår hade vi 35 grader på eftermiddagen...
Det är riktigt varmt redan tidigt på morgonen också kände jag igår när jag var ute och gick vid 8-tiden, fastän jag försökte hålla mig i skuggan så mycket som möjligt.
Idag tog jag 20 minuter på tortyrmaskinen istället. Det är varmt inomhus också, men inte samma sak som att ha en gassande sol på sig...

Imorgon ska jag in till Catania med en kompis och fota lite. Vi ska "provgå" den rundan som jag har tänkt mig för Worldwide photo walk den 24:e juli. Jag tror att det får bli många glass- och drickapauser ;o)

Annars händer det inte så mycket här... Dagarna går mest åt till att bara finnas till. Städning och sånt får man ta på kvällen, när det är något svalare.



4 kommentarer:

  1. Vilken härlig och solig bild! Här är varmt i dag också men 35 grader lär det nog inte bli...

    SvaraRadera
  2. Jag förstår att det blir jobbigt när det är så där varmt under lång tid! Här är det ju högst ett par veckor om år det blir så och den värmen tar jag så gärna :)

    Kul med WWPW!Jag skulle väldigt gärna gå med på en också, men jag har ju semester och vi är på resande fot, så jag vet inte vart jag befinner mig den 24:e.

    SvaraRadera
  3. Eftersom vi har haft de där temperaturerna ett tag nu, förstår jag exakt vad du menar... Men eftersom jag går på solenergi ger värmen mig en kick och livglädje. Tänk vad lätt allt är när man bara hoppar i shorts och t-shirt varje morgon. Nätterna kunde däremot vara lite svalare. Jättefin bild! Kram Kim

    SvaraRadera
  4. Här på Gotland har vi också haft nästan Sicilienklimat ett par dagar, men idag är det lite svalare.

    Jättefin bild!!

    SvaraRadera