söndag 19 september 2010

Inte en vanlig söndag

Tänk vad en natts god sömn kan göra. Surhumöret från igår är som bortblåst och livet känns ganska bra igen. Idag ska vi antingen städa i förrådet som ser helt bedrövligt ut eller så ska vi tömma ett litet rum på övervåningen och måla om där... Vi får se vilket det blir.
Vi har hela dagen till förfogande för svärmor är inte hemma, så den obligatoriska söndagslunchen uteblir.... Oj så synd.... ;o)
Ikväll ska vi hem till tvillingarna som har mormor och morfar från Milano på besök och äta hemmagjord pizza.

Idag är det val där hemma och det känns som att det är ett ganska viktigt sådant. Vi får bara hoppas att alla röstar med hjärta och hjärna så att vi inte får in främlingsfientligheten i riksdagen.

I fredags kom "Jag älskar dig inte" av Christina Stielli, ni vet boken som jag vann för ett tag sen. Jag har börjat läsa den och jag kan bara hålla med dom som redan recenserat den att man blir väldigt medryckt i berättelsen. Man blir arg på Per, som är en feg, velig skitstövel till make, och man vill ruska om Lotten och säga till henne att stå på sig, inte låta sig trampas på.
Nu avsöjar i och för sig baksidestexten att hon kommer att göra det, så man behöver kanske inte oroa sig alltför mycket för henne ;o)

6 kommentarer:

 1. Vilken underbar bild! Så skir, så vacker. Jag hade valt att måla om. Städa kan förstöra vilken söndag som helst ;-)

  SvaraRadera
 2. Älskar fotot! Så vackert! Kram Kim

  SvaraRadera
 3. Kul med en annorlunda Söndag. Hoppas du fick gjort det du ville, men hann ha lite kul oxå.

  Kram!

  SvaraRadera
 4. Vilken undebar bild,ser fram emot fler vackra talande bilder!!!!!!!!

  SvaraRadera