fredag 17 september 2010

Rekord?

Två ärenden uträttade och hemma igen efter 35 minuter? Turistsäsongen är definitivt över. I augusti kan det ta 35 minuter bara att ta sig någonstans ;o)

Igår morse låg den första snön uppe på Etnas topp, men nu har den smält bort igen. På morgnar och kvällar känns det kyligt men på dagarna är det just nu soligt och behagligt. Igår kväll fick vi faktiskt ta fram filtar, för bara lakan var aningens för lite i sängen.

Varje morgon den här veckan har jag tagit mig ut på promenad... Superkort sådan, men jag tänkte att det är bra om man får in vanan att över huvudtaget ta sig ut, så får jag väl öka längden lite vart eftersom... Det går nämligen lite trögt att komma iväg, fastän man vet att det är skönt och man blir piggare i största allmänhet..

5 kommentarer:

 1. Först är det skönt när sommar och värme kommer, men sedan är det härligt när sommar övergår till höst och saker och ting kommer in i sin vanliga lunk igen!

  SvaraRadera
 2. Hej försöker lämna kommentar igen går inte så bra...

  Skönt att du kommit igång att gå. Det är ju oftast komma igång som är svårast. Själv har jag eld i rumpan men vill inte slappna av förrän jag har ordnat till mitt liv.

  Saknar dig! Kram..

  SvaraRadera
 3. Håller med dig att det är svårast att grundlägga rutiner, när de väl är befästa då sitter dem där och man saknar promenaderna de dagar de inte hinns med. Hoppas du inte fryser alltför mycket. Kram Kim

  SvaraRadera
 4. Så vacker bilden är! När det gäller promenaderna så brukar det vara skönt när man väl kommer iväg. kan tänka mig att temperaturen är behagligare nu!

  SvaraRadera
 5. Det ser verkligen vackert ut! Först tyckte jag det var konstigt med snön, men så kom jag på att det Etnas topp ju är ganska hög. Då blev det ju inte så konstigt.

  SvaraRadera