onsdag 1 september 2010

Underbart!

Igår försvann äntligen den tryckande hettan och på kvällen blåste svala, sköna vindar. Vi behövde inte ens sätta på ac:n i sovrummet för att kunna sova. Nu börjar den bästa perioden här på ön. Mestadels fint väder och precis lagom temperatur, luften blir klar och fin.

I förrgår blev jag klar med min storstädning av köket, där är det nu rent precis överallt. Inne i skåpen, ovanpå skåpen, bakom möblerna... Det tog lite tid, men ibland behövs det. Igår tog jag paus från städandet och hade väl tänkt att fortsätta med badrummet idag, men först ska en del ärenden uträttas.

Vulkanforskaren Boris meddelade igår att inga fler explosioner hade ägt rum det senaste dygnet men att hon fortfarande var rastlös. Idag på morgonen har jag sett att hon puffar ut små askmoln igen...

7 kommentarer:

 1. Det är så skönt att vila ögonen i din blogg någon gång per dag :)

  SvaraRadera
 2. Skönt att ni börjar kunna andas igen!
  Om det inte var så långt hade du kanske kunnat komma till mig och städa också, du verkar ju ha kommit igång ordentligt! ;0)

  SvaraRadera
 3. Då får vi hoppas att lugnet består!

  SvaraRadera
 4. Ja, håller med dig! Den bästa tid är nu trallala trallala ;)

  Imorses kändes det riktigt friskt med bara 25 grader, men det blev fort varmare....

  SvaraRadera
 5. Det låter härligt med erat klimat. Här är det svinkallt på morgonen, typ 5-8 grader, brrrr, sedan blir det varmare, idag hade vi nog 20 grader.

  SvaraRadera
 6. Har förstått att det är i september man ska åka till Italien och Sicilien, eller? Det låter som om vulkanen inte riktigt kan bestämma sig. Men kanske är den alltid likadan? Kram Kim

  SvaraRadera
 7. Kim: Ja, maj och september är trevliga månader :o)

  SvaraRadera