söndag 17 oktober 2010

Bröllopsfotografen

Igår var jag i Taormina i stort sett hela dagen... Rätt som det var när jag satt vid Piazza IX Aprile och tog igen mig en stund dök ett bröllopspar med tillhörande fotograf upp.
Det verkar vara bekvämt att vara bröllopsfotograf här. Dels så fanns det även en videofotograf men även en regissör, stilist eller vad man nu ska kalla det för. Det var hon som bestämde var brudparet skulle stå, hur dom skulle stå, hur dom skulle titta på varandra. Fotografen behövde bara ta bilder utan att behöva fundera....

Jag kan dock tycka att det är liiiite illa att TRE personer som ska föreställa proffs inte uppmärksammar allt skräp som finns runt om... Kolla flaskan till vänster... I nedre delen av fotot finns ett karamellpapper eller vad det är... Visst, det går oftast att trolla bort sånt i ett redigeringsprogram efteråt, men lite onödigt när det är så stora och uppenbara saker. Väl?

Här är jag faktiskt riktigt nyfiken på hur fotografens bild blev... För mig blev det i alla fall en totalt utfrätt himmel på grund av motljuset, sen det där staketet som liksom skjuter rakt igenom brudparets huvuden... hmmm.. Näe, min bild blev i alla fall inget bra...

Det här är den enda bilden jag själv blev nöjd med...

Nåja, lite kul att ha fångat ett brudpar i alla fall :o)

4 kommentarer:

 1. Hej

  På översta bilden finns ganska många fel enligt mig. Dels det du tar upp, men också det att ingen rätat till hennes klänning. Den ligger ju helt fel. Gillar inte heller mannens stora arm som ligger "strängt" runt hennes hals. Jag hade hellre sett att han höll den nätt om hennes midja!

  Kram Åsa

  SvaraRadera
 2. Jag såg flaskan direkt och hötte med näven, sånt ska ju bara booort! :) Gillar deras positioner på övre bilden, tycker de ser avspända ut, men hennes klänning skulle rättats till, håller med ovan. Kul bilder ändå!

  Kram!

  SvaraRadera
 3. En regissör, ja där har vi det.
  Måste leta fram en sådan till nästa lördag, men jag vill he ett proffs!Någon som ser ALLT så jag kan bara trycka av!Vad hittar jag en sådan tro!
  Tur att PS finns, men som du skriver hade det varit lättare att plocka bort det som stör innan fotot!
  Dina fototn blev säkert minst lika bra som proffsets!

  SvaraRadera
 4. Men man undrar ju vad de tänkte på? Skräp borde väl vara enklast att plocka bort innan och klänningen borde väl också draperas fint. Var de kanske ute efter att göra de mest misslyckade bilderna??
  .

  SvaraRadera