fredag 1 oktober 2010

Eftermiddagsmys

Igår eftermiddag var jag ute en sväng med tvillingarna, deras mamma, deras morföräldrar och en annan kompis med sin lille son.
Vi var nere i hamnen, vid Nike-statyn, där barnen kan springa lite som dom vill utan att riskera att bli överkörda. Barnen lekte och vi andra pratade om ditt och datt.
Eftersom morföräldrarna bor i Milano passade jag på att ta lite bilder, som jag sedan laddade upp i tvillingarnas "hemliga" fotoalbum online.
Imorse hade jag ett email från tvillingmamman, som undrade om hon kunde komma förbi och hämta en cd med bilderna, så att hon kunde lämna in dom för framkallning, så att morföräldrarna kunde få med sig hem när dom åker på söndag.
Vi fick en trevlig fikastund nu på morgonen, bortsett från att hon tvunget skulle betala för bilderna. Jag blir så trött. Jag vill inte ha betalt. Jag gör det för att jag tycker det är roligt. Dessutom tycker jag att det är mer än nog att pappa tandläkaren aldrig vill ha ett öre för att göra iordning varken mina eller Peppes tänder...
Vad ska man göra? Sluta fota barnen eller? Det spelar ingen roll vad jag säger, vägrar jag ta emot pengarna så hittar jag dom nånstans när hon har gått...

4 kommentarer:

 1. Den ena tjänsten kan vara den andra värd tycker jag men en del envisas. I värsta fall får du väl bara acceptera hennes vilja även om det inte är helt lätt...

  Men gratis tandvård! Grattis säger jag :D

  SvaraRadera
 2. Besvärligt med såna situationer. Men det är nog inte mycket att göra... Har du provat att "hota" med att sluta fota barnen? Eller så kanske du kan säga till dem att du inte vill ha några pengar, men att de gärna får ge till något välgörande ändamål?

  SvaraRadera
 3. Behåll du pengarna . de vill ju betala för att det känns bra för dem.....lita på det.
  Eva H från Tyresö

  SvaraRadera
 4. Det värmer i hjärtat när man läser din insats när du fotar och älskar det och vill inte ta betalt,önskar att det var fler som gjorde så, sen håller jag med Yvonne att be dom ge pengarna till någonting bra "kanske Streetdog SPA" som ni håller på att starta där borta i Messina:) jag önskar att det kommer att gå bra för dom som kämpar med det,ett stort eloge till dom alla som är involverad i detta stora prochekt:):)

  SvaraRadera