lördag 2 oktober 2010

Lite av varje-dag

Imorse vaknade jag redan kl 6 första gången. Peppe var redan uppe, men jag väntade ett tag med att gå upp... (för att undvika krockar i köket). Morgonen spenderades som vanligt med en stor mugg med te framför datorn. Småtjattrandes på twitter, läsandes lite dagstidningar, lite bloggsurf..
När jag hade gjort mig i ordning åkte jag iväg till marknaden en sväng. Kom lite sent så jag fick parkera så långt bort som man kan i stort sett, men då fick jag lite mer promenad. Det blev inte att jag köpte något särskilt, bara lite nötter faktiskt.
Sen åkte jag till aquilone, en riktig alltialloaffär där dom verkligen har allt. Inuti påminner den mig lite om den lilla, stökiga leksaksaffären som fanns i Trelleborg när jag var liten. Den där där man inte fick röra nåt, för allt var liksom staplat ovanpå vartannat ända upp i taket. Otroligt nog visste dock tanten alltid var allting fanns någonstans, och så är det i den här affären också. Skillnaden är att i den här affären finns inte bara leksaker. Det finns skolmaterial, garn, alla möjliga sytillbehör, papper av alla slag, underkläder, maskeradkläder... ja, som sagt.. lite av varje finns det nog ;o)

Nu har jag haft siesta en stund och sitter här med en kopp te igen. Om en stund ska jag åka iväg och handla lite, sen ska jag tömma det lilla sovrummet på övervåningen så att vi kan måla om där imorgon.

2 kommentarer:

  1. Ja, krockar i köket måste undvikas till varje pris! ;)

    SvaraRadera
  2. Låter som en spännande affär det där med en salig blandning i sortimentet!

    SvaraRadera