tisdag 12 oktober 2010

Regnet det bara öser ner....

Idag vaknar Sicilien till fjärde dagen i rad med regn. Det är inte särskilt vanligt att det regnar så många dagar i sträck här. Hade det inte varit för att vi har badrummet på övervåningen och trappan till övervåningen på utsidan så hade jag nog inte tyckt att det var riktigt lika jobbigt som jag tycker ;o)

När jag träffade farbröderna från fotoklubben i torsdags så tyckte dom att jag skulle framkalla runt 20 bilder som klubbpresidenten kunde hänga upp i sin restaurang, så igår var jag där och lämnade av lite bilder.
Väggarna i hans restaurang är helt överfyllda med foton, och han byter ut ganska så ofta... Lite skoj, även om det inte är särskilt många som kommer att se dom :o)

3 kommentarer:

 1. Trappan på utsidan och regn i fyra dagar låter som en mindre lyckad kombination... Men snart har det väl regnat klart hoppas jag!

  SvaraRadera
 2. Vet hur det känns. Under 10 år bodde vi i två hus utan kontakt med varandra, nu har vi en gång som förbinder dem. DET har underlättat livet väldigt mycket. Hoppas solen kommer till er snart.
  Lova ta en bild på väggen när alla dina foton hänger där! Kram Kim

  SvaraRadera
 3. Och det ser ut som om in ska få ännu mera regn!!

  SvaraRadera