måndag 8 november 2010

Bangkok International Hospital

Bangkok Hospital har otroligt fin service. Utanför huvudentrén finns taxiservice, bara att tala om för portvakten vart man ska så ser han/hon till att en taxi kör fram och att den kör dig dit du ska på taxameter (är annars ett ständigt problem när man själv stoppar en taxi). Vid entrén finns en informationsdisk som hjälper till med allt man kan tänkas behöva hjälp med och sköterskor och läkare är otroligt omtänksamma och hjälpsamma. Allt går i ett ganska lugnt tempo så att patienter och anhöriga slipper känna sig stressade.

Sköterskorna på Intensive Care Unit 3 där min pappa ligger gör vad dom kan för att underlätta för patienter och anhöriga och är väldigt tålmodiga.

Vid lunch varje dag spelas levande musik. Inte så många som sitter ner och lyssnar kanske, men det känns ändå ganska trevligt, även om man bara går förbi på väg någon annanstans.

Jag och mamma delar ett rum på hotellets anhörighotell i samma byggnad som sjukhuset. Frukost ingår och i receptionen kan man få hjälp med precis vad som helst.

5 kommentarer:

 1. Väl att han är där och att ni finns för det är ju jobbigt nog ändå.
  Kram Eva från Tyresö

  SvaraRadera
 2. Det låter verkligen toppen och måste ju underlätta i allt det jobbiga.

  Varm kram!

  SvaraRadera
 3. Verkar väldigt bra ordnat och mycket omtänksamt både gentemot patienter och deras anhöriga. Sjukhusmiljöer kan ju annars vara stressande och rätt kalla. Sånt borde fler sjukhus ta efter! Mysigt med den levande musiken, även om man som du säger kanske inte sätter sig och lyssnar.

  SvaraRadera
 4. Så härligt med den levande musiken som ni får njuta av, det ser ut som dom spelar klassis musik lugnande för själen.
  Många varma tankar till dig och din familj!

  SvaraRadera
 5. WOW! Efter att ha sett denna bild förstår jag varför så många kommer dit från närliggande länder.

  SvaraRadera