fredag 26 november 2010

Liten lägesrapport

Godmorgon!

Här vaknade vi upp till ett grått och lite vått Sicilien idag, men nu ser det ut som att solen kommer att ta sig igenom vad det lider.
Mamma har skaffat mobilt bredband till datorn, så nu kan vi prata via skype istället. Mycket bättre. Igår togs respiratorn bort och pappa får "bara" syrgas nu, men man har inte påbörjat några behandlingar ännu...

Det känns som att det tar längre och längre tid för varje år att hämta sig från tidsomställningen när jag kommer hem från Thailand, men nu börjar det ordna till sig.

Dom senaste dagarna har jag jobbat på att dra igång projektet Fotografer för livet. På bara några dagar har vi blivit 40 st i gruppen på flickr, bloggen har visats 431 gånger i skrivande stund och det har kommit in 600 kr till cancerfonden. Så otroligt roligt!

Om du vill hjälpa mig att sprida projektet så att fler hittar det skulle jag bli jätteglad! Man kan göra det på många olika sätt, skriv om projektet i din blogg eller på facebook, eller klistra in widgeten för insamlingen på din blogg eller hemsida (klicka på insamlingen här till höger, scrolla ner en bit och klicka på "marknadsföring", välj "använd våra widgets på din webplats" och kopiera koden och klistra in den på din sida.

3 kommentarer:

 1. Tittar in för att se hur du har det och passar på att önska en fin adventshelg!

  Kram Ingrid

  SvaraRadera
 2. Jajamensan, jag ska sprida!Hinner kanske inte allt idag, men jag ska - lovar! Funderar också på att delta, funderar på föremål och ser fram emot första temat.

  Ha en fin dag!

  Ps. Min tumme är fortsatt hållen för pappsen...

  SvaraRadera
 3. Lagt in en widget på min blogg, som för tillfället har drygt 7.000 besökare i månaden. Något jag tycker är mycket. Hoppas att det kommer in mycket pengar till cancerfonden. Kram Kim

  SvaraRadera