fredag 25 februari 2011

Det kom 2 paket

Igår kom det inte mindre än TVÅ paket till mig :o)

Det ena var en överraskning från Yvonne. Är hon gullig eller är hon gullig? En fin anteckningsbok (hur visste hon att jag tycker att det är jätteviktigt att anteckningsböcker är fina?), 2 påsar med favoritdippen och en jättefin kylskåpsmagnet. Det är visserligen fel sorts cola på den, men ändå :o)

Det andra paketet var inte alls oväntat, men inte mindre trevligt för det. Kommer ni ihåg att jag skickade mamma till en boksignering med Kim M Kimselius när hon och pappa nyligen hade kommit till Lund?
Kommer ni ihåg att jag satte in pengar och bad henne köpa EN bok till mig och att hon köpte TRE och krävde mera pengar? Och att hon dessutom hade fräckheten att kräva att få läsa dom först innan hon skickade dom?
Nu har hon i alla fall läst dom och igår landade dom i min brevlåda... Bara sådär... bara böckerna... ingen liten hälsning... inte ett ord om hur snäll jag är som lät henne läsa dom.. Ingenting..
Förstår ni hur jag har det?? ;o)

8 kommentarer:

 1. Man behöver väl inte skriva en massa när man pratar flera timmar var dag.

  SvaraRadera
 2. Härligt att höra att du äntligen fått dina böcker. Kul kommentar från Mamma. Fast jag tycker nog som du att det hade varit kul med en liten hälsning i paketet. Som tur är har du fått böckerna signerade, eller hur?
  Ska bli spännande att höra vad du tycker om dem.
  Kram Kim

  SvaraRadera
 3. Vad roligt! Älskar när det kommer rolig post istället för de trista räkningarna :)

  SvaraRadera
 4. Lite synd är det förstås om dig. Men din mammas kommentar är rätt kul! Så där krasst mamma-aktigt. :D

  Den där dippen är förresten min favorit också. Jag brukar köpa med mig ett gäng varje gång jag är i Swiden.

  SvaraRadera
 5. Vilken trevlig postdag! Oftast trillar det mest in räkningar här...

  SvaraRadera
 6. Nu har jag uppdaterat mig på vad som har hänt här sedan i söndags, Mycket att ta igen när man missar några dagar. :-) Fina bilder som vanligt!
  Kul mamma-kommentar här ovanför!

  SvaraRadera
 7. Jag har med fått sverigepaket i veckan och förstår precis känslan :)

  SvaraRadera
 8. Anteckningsböcker måste självklart vara fina, annars går de ju inte att skriva i! ;0) Sen fanns det ju tyvärr bara fel sorts cola-magnet, men jag tänkte det kunde vara bra för dig att se att det finns andra sorter än den du vill ha! :D

  SvaraRadera