måndag 2 maj 2011

Först kommer inget, sen kommer inget...

Dom senaste veckorna har jag varit riktigt usel på att blogga... men det har liksom inte hänt nåt alls som är värt att skriva om... Samma gamla vanliga bara...
Ni vet ketchupeffekten? Det blir lite så nu den här veckan... först hände inget, sen hände inget och nu händer allting på en gång!
Imorgon ska jag iväg och lämna blodprover på morgonen och sen åka till Giarre och uträtta några ärenden och på kvällen är det fotokurs.
Onsdag ser ut att bli vilodag och det kan behövas, för sen blir det fullt ös!
Torsdag kväll: Fotoutflykt till Alcantarafloden med fotokompisarna för att experimentera med långa slutartider (ni vet såna där bilder där vattnet ser ut att vara en dimma nästan).
Fredag förmiddag åker jag till Catania tillsammans med tvillingmamman för ett läkarbesök och på eftermiddagen börjar en matfestival här i byn.
På lördag är det fortsatt matfestival i byn och på kvällen är det konsert med Daniel Zappa e il barrio cubano som jag ser mycket fram emot.
På söndag är det fotoutflykt igen med fotokursen och på kvällen en konsert med blandade artister och antingen på lördag eller söndag ska en träff med en blogg/twittervän klämmas in som är här på minisemester med familjen...

Puh! Det är kul när det händer nåt, men måste allt hända samtidigt? ;o)

3 kommentarer:

  1. Det är ju trots allt lite bättre om sånt som händer sprider ut sig över lite längre period... Men, du verkar få fullt upp den närmaste tiden i alla fall! :0)

    SvaraRadera
  2. Det gäller att njuta i ett nuet och inte vara inne på nästa grej i tanken.
    Låter trevligt!

    SvaraRadera
  3. Men är det inte oftast så där? Antingen händer inget eller så händer allt.

    SvaraRadera