måndag 30 maj 2011

Granfondo Valle dell´Alcantara

Igår var det dags för det numera årliga cykelloppet Granfondo Valle dell`Alcantara, som har start och målgång i Giardini Naxos.
Starten gick 8.30 och jag var där och tittade. Målgången missade jag för det hamnade mitt i söndagslunchen med släkten...




6 kommentarer:

  1. Härliga bilder från loppet! =)
    Jag har alltid inspirerats av dina foton så har en liten sak åt dig på min blogg!
    Kram Elenor

    SvaraRadera
  2. Är det mycket kuperat runt ikring? De verkar ju ha vältränade muskler. :-)

    SvaraRadera
  3. Hejj, hittade hit via reseguiden.Hoppas det är okej att jag frågar dig om ett tips :) Tänkte åka till Sicilien på semester en vecka i juli tillsammans med min sambo. Vi vill sola, BADA, shoppa ( jag som vill shoppa :) ), äta gott, fika, promenera & kanske hyra bil en dag. Men VART ska man bo???? Taomira, Giardini Naxos eller Cefalu & var är det finast att bada? Vet att det är dyrare i Taomira. Tack på förhand. Mvh Mickaela

    SvaraRadera
  4. Mickaela:
    Om ni vill sola och bada är det Giardini eller Cefalú som gäller. Taormina är fint, men för att komma till stranden måste man antingen åka buss eller linbana.
    Kolla lite vad ni helst vill se när ni åker på utflykt och välj ort utefter det eftersom avstånden är långa. Vill ni till exempel utforska Palermo så ska ni bo i Cefalu, för från Giardini Naxos tar det drygt 4 timmar att åka dit.

    SvaraRadera