tisdag 5 juli 2011

Badrummet

Vi har bestämt oss för att anlita en murare för att göra klart badrummet, han har varit här och tittat och sagt att arbetet blir klart på 3-4 dagar, vilket är oändligt mycket snabbare än om Peppe skulle ha gjort det på eftermiddagarna och söndagarna när han inte arbetar.
Egentligen skulle vi ha väntat med det tills nästa månad, då Peppe kommer att få sin arbetslöshetsersättning för dom perioder som han inte arbetat (inom jordbruk betalas det ut en gång om året här), men nu har världens bästa mamma varit så snäll och satt in pengar på mitt konto, så imorgon åker vi och införskaffar det material som saknas och sen blir det minsann byggarbetsplats här.
Ska bli såå skönt att slippa gå ut och upp för trappan varenda gång man behöver gå på toa!

11 kommentarer:

 1. Det låter som om det verkligen var välbehövligt! Vilken snäll mamma du har, och vad skönt att det kanske går fort också!

  SvaraRadera
 2. Jag har lunchat med Världens bästa Mamma idag :) Vad snällt utav henne. Hur gick det förresten med den externa hårddisken?

  SvaraRadera
 3. Åh, vad härligt att du får ett badrum på bottenvåningen. Förstår att du tycker du har världens snällaste mamma! Det tycker jag också du har! Hälsa henne så gott!
  Kram Kim

  SvaraRadera
 4. Så snällt av din mamma, och så skönt för er att slippa vänta på att få det gjort!

  SvaraRadera
 5. Thaison: Det gick bra det med ;o)

  SvaraRadera
 6. Vad skulle världen varar utan snälla mammor!
  Snart börjar även din karriär som livslång "curling-mamma"?!
  Hoppas ni får en riktigt fint hantverk!Brukar vara ganska stökigt under tiden men när det är gjort är det guld värt!
  Snygg bild!

  SvaraRadera
 7. rajson: nejdu, nån curling har det aldrig varit tal om i vår familj och jag hoppas innerligt att inte jag heller kommer att bli en sådan mamma...
  Visst har jag fått hjälp av mina föräldrar när jag har behövt det, men mestadels när det varit absolut nödvändigt, och nån gång ibland som en extra present eller överraskning, som nu med badrummet.

  SvaraRadera
 8. Åh vilken snäll mamma! Känns säkert lika bra för henne att kunna ge er en knuff i ryggen som för er att kunna sätta fart redan nu! :)

  SvaraRadera
 9. Härligt! Ser fram emot och se bildbevisen! kram

  SvaraRadera
 10. Det är gott med en snäll mamma och så skönt för dig att slippa gå i trappan!!

  SvaraRadera
 11. Så skönt för er att få det ordnat redan nu och att din mamma hade möjlighet att ställa upp. Du behöver ha det lite bekvämt tycker jag. Mer än lite faktiskt ;-)

  SvaraRadera