fredag 8 juli 2011

Vitt, vitt, vitt...

Igår var vi och skulle köpa kakel... Jag hade tänkt mig något färgglatt, lite käckt sådär... och sedan måla väggarna som inte ska kaklas vita... Nu blev det inte riktigt så...

Varenda gång jag pekade på en kakelplatta jag gillade, som det var lite färg på, så fick jag det korthuggna svaret: -beställningsvara.
Vis av tidigare erfarenheter bestämde jag mig raskt för att något som måste beställas hem inte är ett alternativ... Först säger dom att det kommer om en vecka, när du åker dit och ska hämta säger dom att det kommer nästa vecka, och när du åker dit nästa vecka..... ja, du fattar va?

Det fick helt enkelt bli vanligt, hederligt, sjukhusvitt kakel, och så får vi måla i nån rolig färg istället...

Det blir inte alltid som man tänkt sig. När jag tänker efter är det ganska sällan det blir som man tänkt sig...

5 kommentarer:

 1. Men det behöver inte alls bli fel! Vi har vitt kakel i båda våra badrum och bryter av med färger i stället. Det står sig i längden och är riktigt fint!

  SvaraRadera
 2. Äsch då! Jag kan ju i och för sig tycka det är lite konstigt att de då har kakel i färg hemma men att det bara är beställningsvaror.. Men det blir säkert bra med vitt kakel och färg på väggarna. Det finns väl såna där typ klistermärken man kan klistra på det vita kaklet om det känns för vitt! :0)

  SvaraRadera
 3. Jag tror att när man ser det färdiga resultatet så kommer du bli nöjd ändå!
  Vi kör helvitt överallt hos oss eller den hette nåt och är lite mildare varm vit en den kritvita.
  Så pusslar jag med färger i det runt om istället.

  Hoppas allt är väl med er alla

  Med kärlek Sara

  SvaraRadera
 4. Förstår att du inte ville vänta!
  Idag har jag bloggat om något MYCKET GOTT från Citronodlingen: http://kim-m-kimselius.blogspot.com/2011/07/den-har-ar-farligt-god.html Kram Kim

  SvaraRadera
 5. Haha vad typiskt. Fast egentligen så håller ju vitt i alla tider. Allt annat tröttnar vi på och vitt kan kombineras med hur som hellst, kan man tänka.

  SvaraRadera