onsdag 25 januari 2012

Tyst...


När den här bilden togs i morse hade vi ingen aning om att det skulle bli som det blev...

Imorse gjorde vi oss i ordning för att åka till Messina på lite fler kontroller, och räknade med att vara hemma igen någon gång på eftermiddagen.
Det blev inte så...

En av kontrollerna som skulle göras idag var ultraljud på hjärnan. Att det saknas lite "delar" hos Clara visste vi ju redan, och vi vet ju också redan vad det eventuellt kan innebära, men idag tyckte läkaren att det såg ut att vara lite för mycket vätska på platsen där corpus callosum skulle ha suttit och ville att man så snart som möjligt gör magnetröntgen för att se bättre. Efter en del diskuterande fram och tillbaka med avdelningschefen bestämdes det att Clara skulle läggas in, för då blir det gjort fortare (annars hade vi fått vänta till nästa onsdag). Efter lite mer diskuterande bestämde man sig för att behålla Matilde också, eftersom vi har haft problem med att få boka in en hjärtkontroll till henne inom en snar framtid (tidigaste tiden vi fått är i slutet av mars och det är för långt fram). 

Alla kontroller som vi hade inbokade inom den närmaste framtiden kommer nu att göras på båda när dom ändå är inlagda, och det är ju så klart skönt, och man ska väl inte ljuga om att det blir skönt att sova ett par nätter utan avbrott, men om man ska vara ärlig så hade man hellre blivit väckt 700 gånger per natt bara dom fick vara friska och slapp allt det här... 


14 kommentarer:

 1. Jag håller tummarna att kontrollerna går fort och bra Vila nu så du kan busa ordentligt med dem när de kommer hem! Massor med kramar! Anna

  SvaraRadera
 2. Ja, det var ju snopet! Men skönt att de verkligen tycks ta allt på allvar och inte rycka på axlarna. Det blir kanske färre resor för er också när alla kontroller kan göras på en gång. Ni får passa på och sova (och diska och tvätta och ...)

  SvaraRadera
 3. Jag förstår att det känns tyst och trist. Jag håller tummarna för att allt går bra och snabbt.

  SvaraRadera
 4. Hoppas alla tester blir utförda jättesnabbt så att ni får hem tjejerna igen. Måste kännas underligt att vara utan dem nu, men nu blir förhoppningsvis alla tester - för den här gången - avklarade. Sen är det bara att hålla tummarna för att det klarar sig med enstaka tester enbart över dagen i framtiden!

  SvaraRadera
 5. Ååååå kära hjärtat det ju är klaaart att du hellre vill bli väckt!!! Önskar man kunde göra något mer praktiskt som var till hjälp för er...

  Men nu är det som det är, försök ta en dag i taget. Ta vara på de extra nätternas sömn som ni nu erbjuds (för hoppningsvis är ni snart samlade igen) och försök finn ro i att flickorna är i goda händer, ni verkar ha bra sjukhus på Sicilien!

  Tummarna hålls stenhårt! Kram!

  SvaraRadera
 6. Hoppas verkligen kontrollerna går smidigt och blir snabbt avklarade så att ni har flickorna hemma igen.

  Kram

  SvaraRadera
 7. Men alltså, jag bara älskar sådana där bilder där hela famnen är full av ungar.
  Som den här. Helt underbar :)

  Jag hoppas att testerna går snabbt, att ni snart har brudarna hemma igen och att ni verkligen kan sova de här nätterna som de inte är hemma.

  SvaraRadera
 8. Kan tänka mig att det även är rätt tomt. Hoppas ni får god vård för tjejerna♥

  SvaraRadera
 9. Förstår att det blir tomt. Och tyst.

  Hoppas att allt går bra och att ni snart har dem hemma igen.

  SvaraRadera
 10. Jag hoppas att de kommer hem snart igen! Kram

  SvaraRadera
 11. Vi håller tummarna att allt går bra o kontrollerna görs snabbt så ni kan få hem töserna igen :) kram från oss

  SvaraRadera
 12. Hoppas att alla kontroller går fort och bra...och att ni får hem prinsessorna igen. Och även om det är svårt så försök att ta vara på tiden. Vila, eller gör något roligt.
  Kram

  SvaraRadera
 13. Håller tummarna för att tjejerna snart är hemma hos mamma och pappa igen som saknar dem så.
  Många kramar

  SvaraRadera
 14. Hoppas att allt blir bra med dina fina små prinsessor. Ljuvliga bilder på dem! Håller tummarna!
  Kram Kim

  SvaraRadera