söndag 12 februari 2012Äntligen kom vi ut på en promenad idag på förmiddagen. Ända sen tjejerna kom hem från sjukhuset har det bara varit grått, regnigt och tråkigt, men idag bjöd förmiddagen på strålande solsken och skön temperatur.

Karin har gjort nya, lite större vantar och dom var vi ju tvungna att testa också :o) Nu hoppas jag att tråkvädret och dom ovanligt låga temperaturerna ger sig av snart, så vi inte behöver byta upp oss på vantfronten förrän till nästa vinter ;o)

Annars händer det inte så mycket här... Det är mest matning, blöjbyten, disk av nappflaskor, lite gos och tvätt och städ. Inte så roligt att berätta om faktiskt ;o)
Det skulle varit bra med några timmar per dygn mer faktiskt, jag hinner ju knappt läsa bloggar och ännu mindre kommentera...
Nåja, ha tålamod, det blir bättre när tjejerna börjar äta lite mindre ofta.
Tror jag i alla fall.... ;o)

5 kommentarer:

 1. Alltid lika roliga att få läsa lite om och titta på tjejerna. Inte alls tråkigt!

  SvaraRadera
 2. Så fina de är...prinsessorna. Strunt i städ och andra bloggar...njut så mycket du kan mellan blöjbyten och matning. Tiden går så fort.
  Kram

  SvaraRadera
 3. det minsta du ska bry dig om det är att "leverera". Vi här ute är glada av att få följa er vardag som det är!
  Du behöver absolut inte känna att du måste kommentera, vi vet att du finns där!
  Oj vilken intensiv blick lillan har på bild ett!

  SvaraRadera
 4. Men det är inte tråkigt att läsa om er vardag!

  SvaraRadera
 5. Så skönt att ni kom ut på promenad...och trots att det är ett bra tag sedan mina barn var små så tyckte jag att det var fullt upp första tiden och då hade jag ändå bara ett barn.....du har två barn som behöver mycken omsorg. Det är så en bra tid framöver - barnen går alltid först...om du får en "stund över" så gör det du tycker är roligast.

  SvaraRadera