fredag 30 mars 2012

Nu är det på gång!


En dag när vi kom hem efter att ha varit några dagar hos tjejerna på sjukhuset i Ragusa låg det ett paket i brevlådan. Utanpå stod det "Till Helena från hennes vänner i Sverige". I paketet fanns det två askar med avtryckslera från Lifestone, ett företag som tillverkar en massa fina saker av barns hand- eller fotavtryck.

Efter att ha luskat lite fick jag reda på att det var Åsa som hade startat en insamling bland våra twittervänner till en fin present bara någon dag efter att tjejerna föddes. Hon hade snackat ihop sig med Katinka på Lifestone, som själva också ville vara med på presenten och lovade att bidra med samma summa som vännerna skramlade ihop.

Kan ni tänka er något så rart och gulligt? 
En finare present kan man ju inte få!

Det tog ganska lång tid innan avtrycken blev gjorda. Först tog det tid innan tjejerna fick komma hem, och sen var det otroligt rörigt och vi var iväg på kontroller flera gånger i veckan...
För drygt en månad sedan fick jag till det med avtrycken (jag gjorde om ett antal gånger för jag blev inte riktigt nöjd) och askarna skickades tillbaka till lifestone.
Den italienska posten är inte bäst i världen, så först igår kom det lilla paketet fram.

Jag valde ett smycke, för det kommer jag alltid att kunna bära med mig.
Nu återstår bara 2 saker.
Vänta, vänta och vänta. För det är ett hantverk och det tar lång tid innan smycket blir färdigt, men den som väntar på något gott... ;o)

Det andra som återstår, det är ett enormt stort tack, från djupet av mitt hjärta, till alla som tänkte på oss och som ville vara med på denna present som jag kommer att bära med mig resten av mitt liv!

Tyvärr har sidan där insamlingen lagts ner, så jag kan inte gå in och kolla exakt vilka som var med, så för att inte råka missa någon nämner jag inga namn just nu.
Åsa ska kolla om hon kan få tag på listan.

Annars får man gärna ge sig till känna i en kommentar :o)

Tack kära vänner. Tack!!


Bilderna har jag lånat från Lifestones hemsida 

7 kommentarer:

 1. Vilken fantastisk present från dina omtänksamma vänner! Verkligen ett minne för livet.

  SvaraRadera
 2. Ååååh! Jag blir ju alldeles röööörd. Så gulliga. VILKEN bra ide!!!

  SvaraRadera
 3. Men så otroligt fint och värdefullt! Blir så glad att det finns så fina saker. Vad gulligt av dina vänner <3 Kramis

  SvaraRadera
 4. Vilken fin present och så sött smycket kommer att bli!

  SvaraRadera
 5. Underbart smycke att bära hela livet...
  Kram
  Reidun

  SvaraRadera
 6. Vilken otroligt fin gåva! Ett minne för livet!
  Kram Kim

  SvaraRadera
 7. Men gud, så gulligt! Jag har ett handavtryck i vitt på svart papper och ett fotavtryck i gips, doppat i sand, båda av min son, gjorda på dagis. Sedermera lät min dotter tatuera handavtrycket på sin axel. Jättegulligt...

  SvaraRadera