tisdag 29 maj 2012

Serlakampanjen och adlibris

Kommer ni ihåg att jag frågade efter märken från bland annat toapapper från serla för att man kunde få barnböcker i utbyte?
Jag fick ihop till 3 böcker och för ett tag sedan gick jag in på adlibris för att beställa böckerna med hjälp av koderna jag fått från serla.
2 av böckerna kom fram till min moster men med den tredje hände ingenting... Igår kväll gick jag in och kollade  mitt konto på adlibris och såg då att det stod "avbeställd av adlibris". Jag mailade till deras kundtjänst och fick svar redan igår kväll. Ibland händer det att den sista boken blir beställd av någon annan innan man hunnit göra klart beställningen och då kan det bli så. Jag kunde lägga den under bevakning om jag ville. Då skrev jag och frågade om jag kunde få byta bok och ta en annan istället.
Imorse fick jag svar från en på kundtjänsten som heter Louise. Antingen fick jag kontakta serla för att få en ny kod, eller, om jag kom ihåg någon annan bok som fanns tillgänglig så var det bara att säga till. Självklart kom jag inte ihåg vilka andra böcker som fanns, så jag skrev tillbaka att det inte var så noga, men att jag ville ha en bok för väldigt små barn. Då fick jag en lista av Louise på vilka böcker som fanns kvar och jag valde en bok av Elsa Beskow och Louise fixade allting med en ny beställning så nu är den tredje och sista boken på väg.

Tycker verkligen att jag fick kanonservice!

3 kommentarer:

  1. Det är kul att bli positivt överraskat såm här. Kostar så lite men betyder så mycket!

    SvaraRadera
  2. Så som det ska vara! Bra service ger bra reklam!! Så borde alla agera:)

    SvaraRadera